Un amic are un Torqeedo 1003...cu totul altceva...silentios, puternic ca un termic de 2,5-3 cai si ft usor...fara baterii si alte acareturi
baterie gel pentru motor electric
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
-
andrei-ovidiu
- veteran

Re: baterie gel pentru motor electric
Sa stii ca nu e chiar asa...am facut trena la pastrav pe lac fara probleme cu un Yamaha de 2,5 cai 4 timpi...silentios, reglat bine, cu 1 l de benzina si a mai si ramas
...ideea esentiala este ca am si prins vreo 5 pistruiati atunci...deci asta cu electricu e cam history
...
Un amic are un Torqeedo 1003...cu totul altceva...silentios, puternic ca un termic de 2,5-3 cai si ft usor...fara baterii si alte acareturi
...dar deja vorbim de alti bani...
-
gsteph1968
- utilizator constant

stiuandrei-ovidiu scrie:Sa stii ca nu e chiar asa...am facut trena la pastrav pe lac fara probleme cu un Yamaha de 2,5 cai 4 timpi...silentios, reglat bine, cu 1 l de benzina si a mai si ramas...ideea esentiala este ca am si prins vreo 5 pistruiati atunci...deci asta cu electricu e cam history
...
totusi nu as folosi un termic in ape de clean sau pastrav. sa pastram apele curate!
...bani care pot merge la scule mai bune... un sonar... echipamente si accesorii. zic si eu.andrei-ovidiu scrie:Un amic are un Torqeedo 1003...cu totul altceva...silentios, puternic ca un termic de 2,5-3 cai si ft usor...fara baterii si alte acareturi...dar deja vorbim de alti bani...
revenind la topic: 100Ah, AGM - ar trebui sa satisfaca pretentiile de inceput. se poate gasi la un pret bun, e nepretentioasa, si poate avea si alte utilizari decat pescuitul (ex. o lada frigo 2 zile pe coclauri, incarcata de la alternatorul masinii in mers cu instalatie adhoc).
The road of life twists and turns and no two directions are ever the same. Yet our lessons come from the journey, not the destination.
Nothing makes a f_i_s_h bigger than almost being caught.
Nothing makes a f_i_s_h bigger than almost being caught.
as lua termic dar pe lacul unde ma duc de obicei este interzis cu termicele asa ca sunt constrans sa iau electric.andrei-ovidiu scrie:Sa stii ca nu e chiar asa...am facut trena la pastrav pe lac fara probleme cu un Yamaha de 2,5 cai 4 timpi...silentios, reglat bine, cu 1 l de benzina si a mai si ramas...ideea esentiala este ca am si prins vreo 5 pistruiati atunci...deci asta cu electricu e cam history
...
Un amic are un Torqeedo 1003...cu totul altceva...silentios, puternic ca un termic de 2,5-3 cai si ft usor...fara baterii si alte acareturi...dar deja vorbim de alti bani...
sunt constient de faptul ca tot ansamblul barca-motor-baterie poate cantari 50-60 de kg dar asta e
in ceea ce priveste Torqeedo cel mai ieftin motor depaseste 1500 euro
daca castig la loto sigur iau Torqeedo......sunt bestiale
Catch & relax
De asta ce ziceti? http://www.e-acumulatori.ro/intre-81-ah ... d-g80.html
Am un G60 cumparat acum 3 ani care inca se tine bine dar nu pot pescui 2 zile la rand, avand o autonomie (cu motor endura 30) de aproximativ 15km.
Am un G60 cumparat acum 3 ani care inca se tine bine dar nu pot pescui 2 zile la rand, avand o autonomie (cu motor endura 30) de aproximativ 15km.
-
vali stratonov
- veteran

Bateria e ok , dar nu prea poate sa te tina 2 zile la rind neicarcind-o.danone scrie:De asta ce ziceti? http://www.e-acumulatori.ro/intre-81-ah ... d-g80.html
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Eu am o baterie stationara AGM sunlight de 80ah si sunt foarte multumit,de tinut nu stiu cit tine pentru ca pina acuma nu am reusit sa o descarc nici macar de jumatate.