baterie gel pentru motor electric

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Re: baterie gel pentru motor electric

Mesaj de andrei-ovidiu » 23 Sep 2012, 09:02

Sa stii ca nu e chiar asa...am facut trena la pastrav pe lac fara probleme cu un Yamaha de 2,5 cai 4 timpi...silentios, reglat bine, cu 1 l de benzina si a mai si ramas :D ...ideea esentiala este ca am si prins vreo 5 pistruiati atunci...deci asta cu electricu e cam history :D ...

Un amic are un Torqeedo 1003...cu totul altceva...silentios, puternic ca un termic de 2,5-3 cai si ft usor...fara baterii si alte acareturi :D ...dar deja vorbim de alti bani...

gsteph1968
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gsteph1968 » 23 Sep 2012, 12:32

andrei-ovidiu scrie:Sa stii ca nu e chiar asa...am facut trena la pastrav pe lac fara probleme cu un Yamaha de 2,5 cai 4 timpi...silentios, reglat bine, cu 1 l de benzina si a mai si ramas :D ...ideea esentiala este ca am si prins vreo 5 pistruiati atunci...deci asta cu electricu e cam history :D ...
stiu :D . bataia surda a termicului in relanti are un efect subtil la trena atunci cand naluca rezoneaza cu motorul. un efect hipnotic as zice.
totusi nu as folosi un termic in ape de clean sau pastrav. sa pastram apele curate!
andrei-ovidiu scrie:Un amic are un Torqeedo 1003...cu totul altceva...silentios, puternic ca un termic de 2,5-3 cai si ft usor...fara baterii si alte acareturi :D ...dar deja vorbim de alti bani...
...bani care pot merge la scule mai bune... un sonar... echipamente si accesorii. zic si eu.

revenind la topic: 100Ah, AGM - ar trebui sa satisfaca pretentiile de inceput. se poate gasi la un pret bun, e nepretentioasa, si poate avea si alte utilizari decat pescuitul (ex. o lada frigo 2 zile pe coclauri, incarcata de la alternatorul masinii in mers cu instalatie adhoc).
The road of life twists and turns and no two directions are ever the same. Yet our lessons come from the journey, not the destination.
Nothing makes a f_i_s_h bigger than almost being caught.

lee lee
senior
senior

Mesaj de lee lee » 23 Sep 2012, 21:29

andrei-ovidiu scrie:Sa stii ca nu e chiar asa...am facut trena la pastrav pe lac fara probleme cu un Yamaha de 2,5 cai 4 timpi...silentios, reglat bine, cu 1 l de benzina si a mai si ramas :D ...ideea esentiala este ca am si prins vreo 5 pistruiati atunci...deci asta cu electricu e cam history :D ...

Un amic are un Torqeedo 1003...cu totul altceva...silentios, puternic ca un termic de 2,5-3 cai si ft usor...fara baterii si alte acareturi :D ...dar deja vorbim de alti bani...
as lua termic dar pe lacul unde ma duc de obicei este interzis cu termicele asa ca sunt constrans sa iau electric.
sunt constient de faptul ca tot ansamblul barca-motor-baterie poate cantari 50-60 de kg dar asta e

in ceea ce priveste Torqeedo cel mai ieftin motor depaseste 1500 euro :wallbash: :wallbash: ....anul trecut era in jurul a 1200 de euro......eu credeam ca,cu timpul se vor ieftini dar mai degraba s-au scumpit :evil:
daca castig la loto sigur iau Torqeedo......sunt bestiale
Catch & relax

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 24 Sep 2012, 07:45

De asta ce ziceti? http://www.e-acumulatori.ro/intre-81-ah ... d-g80.html
Am un G60 cumparat acum 3 ani care inca se tine bine dar nu pot pescui 2 zile la rand, avand o autonomie (cu motor endura 30) de aproximativ 15km.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 25 Sep 2012, 13:28

danone scrie:De asta ce ziceti? http://www.e-acumulatori.ro/intre-81-ah ... d-g80.html
Am un G60 cumparat acum 3 ani care inca se tine bine dar nu pot pescui 2 zile la rand, avand o autonomie (cu motor endura 30) de aproximativ 15km.
Bateria e ok , dar nu prea poate sa te tina 2 zile la rind neicarcind-o. :roll:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

diesel
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de diesel » 27 Sep 2012, 11:13

Eu am o baterie stationara AGM sunlight de 80ah si sunt foarte multumit,de tinut nu stiu cit tine pentru ca pina acuma nu am reusit sa o descarc nici macar de jumatate.

Scrie răspuns