baterie (acumulator) sonar seria 700 - recomandari

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 23 Mar 2011, 17:46

Chief scrie:@Johnny si restul interesati: http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=13297

Acumulator nou, 12V 7Ah, aproximativ 50 de lei + TVA, cu factura. Nu stiu producatorul, vedeti pe ea CE ISO9001. Momentan nu sunt pe gel sau vreun producator anume dar alea erau oricum mai scumpe.

P.S. Domnule coleg, tu esti rezolvat ;) o sa ne spui tu cum tine si daca e ok.
Prietene asta inseamna dare si luare de mita .... :lol: :lol: :lol: sau poate chiar mai grav , spaga pe fata pt. obtinerea unui post caldut la ACTUALA Federatie :lol: :lol: :lol: :lol:

Serios esti tu colegu , imi dai bateria aici in vazul lumii :lol: :lol: :lol: poate ne trezim cu vreun proces pe cap intentat de "avocatul pescar retras din competitii" :lol: :lol: :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 23 Mar 2011, 18:07

Domnule coleg, imi pare rau dar chiar si dvs, Vali Federalu' sunteti in eroare. Am spus ca esti rezolvat, adica da, am acuma una de 7Ah si ti-o aduc, nu stiu daca am spus eu pe-aici pe undeva ca e moka. Poate va treziti ca o achizitionati pentru modica suma de 100 de lei. Ce, o zis cineva ca-i a lui Fane? A... am vrut sa zic, ca-i moka? Am spus acolo cat ii pretu' fara tva. Sau faceti ca alti distinsi colegi de forum, ca io vorbesc de mere si el zice ca ba nu ca de pere vorbeam... Sorry
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 23 Mar 2011, 18:09

Domnule coleg, imi pare rau dar chiar si dvs, Vali Federalu' sunteti in eroare. Am spus ca esti rezolvat, adica da, am acuma una de 7Ah si ti-o aduc, nu stiu daca am spus eu pe-aici pe undeva ca e moka. Poate va treziti ca o achizitionati pentru modica suma de 100 de lei. Ce, o zis cineva ca-i a lui Fane? A... am vrut sa zic, ca-i moka? Am spus acolo cat ii pretu' fara tva. Sau faceti ca alti distinsi colegi de forum, ca io vorbesc de mere si el zice ca ba nu ca de pere vorbeam...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 23 Mar 2011, 18:14

Mea culpa daca am inteles gresit.. :lol: :lol: :lol:

Eu crede-am ca-i spaguta promisa pt. postul ala caldut de la Federatia lui Fane unde am si eu niste actiuni:lol: :lol: :lol:

Colegu , nu-i bai ca vorbim noi de mere , bine ca baieii din vest vorbesc despre fructe de padure ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 23 Mar 2011, 18:25

Nu stiu domnule coleg, n-am vazut, n-am auzit, nu ma intereseaza... io numa eram la curios la un momentdat ca daca federatia ii a lui Popescu, LRS a cui ii? da mi-o trecut... ;) Nu ma intereseaza.

...Si ziceam de acumulatori ca din pacate garantia nu se prea da pentru ca nu se pot verifica modul de exploatare si pastrare. Se da garantie in conditiile in care sunt instalati de firma si inglobati direct in sistemele pe care le asigura ca sursa auxiliara, sisteme care sunt sigilate si executate conform unor norme. Adica, daca ia cineva asa un acumulator si il tine in soare sau la frig, sau nu-l tine incarcat sau il pune la alimentare sau descarcare neconforma... nu se prea poate determina. Deci garantia nu prea poate functiona si oricum cu transportul suportat inainte si inapoi si iar inainte iesi la pretul uneia noi. Ele sunt noi oricum si tinute in conditii adecvate. Asta ca sa vin in intampinarea eventualelor intrebari de genul asta.

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 23 Mar 2011, 20:47

Chief scrie:@Johnny si restul interesati: http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=13297

Acumulator nou, 12V 7Ah, aproximativ 50 de lei + TVA, cu factura. Nu stiu producatorul, vedeti pe ea CE ISO9001. Momentan nu sunt pe gel sau vreun producator anume dar alea erau oricum mai scumpe.

P.S. Domnule coleg, tu esti rezolvat ;) o sa ne spui tu cum tine si daca e ok.
si care ar fi fost diferenta intre gel sau plumb cum e asta? doar de greutate? sau autonomie?

50+TVA cu transport asigurat?

cred ca o sa iau de 9Ah pt autonomie ok...am vazut destule variante in link-urile date pana acum :)

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 23 Mar 2011, 21:16

Ma rog, nu e musai sa iei dinasta sau nu ma supar io, doamne fereste. Deobicei parca alea pe gel is mai sigure, ca nu curg ca nu te expui la acid sau gaze nasoale daca scapa, ca-s mai usoare si mai sigure in exploatare da nu tin neaparat mai mult sau is mai smechere, principiul de functionare e cam acelasi. Si is mai scumpe. ;) Poate ca sunt si de 9, n-am avut timp sa ma uit si ar fi la acelasi pret. Oricum, la dimensiunile astea, sansa sa ai un accident cu ele sau neplaceri e destul de mica. Sunt bine capsate si nu imi amitesc sa fi avut vreodata probleme de siguranta.

Fara transport din pacate, in functie de locatie gasim un caraus ieftin daca te intereseaza. Vedem, vorbim, nu-i stres.

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

crownyboy
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de crownyboy » 07 Mai 2011, 01:30

Va salut. Tocmai am achizitionat un motor yamaha 13,5cp. In interior are niste fire si mufe care cica se pot folosii pentru iluminare sau diverse. Oare nu pot monta si sonarul, eventual cu un stabilizator de tensiune si sa-l pot folosii doar in mers, ca mai mult nu ma intereseaza. :?:

Scrie răspuns