Bat salau
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Si eu zic ca intre o firma de mulinete si una de lansete ar trebui sa te orientezi inspre cea care face lansete, uite si un articolash, poate te ajuta sa te hotarasti: http://www.wsbteam.com/diverse/shopping-therapy/
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
-
- veteran
Super tare articolul dar sa inteleg ca firma care face bete e "Adelin scrie:Si eu zic ca intre o firma de mulinete si una de lansete ar trebui sa te orientezi inspre cea care face lansete, uite si un articolash, poate te ajuta sa te hotarasti: http://www.wsbteam.com/diverse/shopping-therapy/
ASAVA Corporation"?

Eu zic sa-ti iei lanseta care iti sta cit mai bine in mina ,asta daca ai posbilitatea sa le incerci la "rece".

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
- bogdan_mihu
- senior
- stefanflorin
- veteran
- stefanflorin
- veteran
Pt ca cel putin pt mine, lanseta aia nu face nimic in plus fata de, sa zic ca exemplu, un premier sau cel mult un avid, asta ca sa nu bag in discutie si alte bete. Daca m-ar scoate banii din casa si nu mi-ar parea rau de ei, poate mi-as lua si eu scule high price, high end, asa, consider ca nu merita sa platesc dublu sau triplu fata de alt bat.
PS: am pescuit-o pe cea de 7' pana in 5/8 oz, si nu m-a dat pe spate catusi
de putin.
PPS: daca as gasi un Berkley pulse de 7' cu plaja de greutati pe care o vreau eu (pana in 28g), orican l-as alege, si datorita pretului si mai ales pt ce stie sa faca un bat asa ieftin.
PS: am pescuit-o pe cea de 7' pana in 5/8 oz, si nu m-a dat pe spate catusi
de putin.
PPS: daca as gasi un Berkley pulse de 7' cu plaja de greutati pe care o vreau eu (pana in 28g), orican l-as alege, si datorita pretului si mai ales pt ce stie sa faca un bat asa ieftin.
Urasc atarnatorii!