barci de glisare cu motor de 5hp/4t cizma scurta?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

bradypus
veteran
veteran

Re: barci de glisare cu motor de 5hp/4t cizma scurta?

Mesaj de bradypus » 11 Ian 2016, 11:17

johnnybravo scrie:
bradypus scrie:http://www.grandboats.com/cor-ts.htm

eu am C300A si cu johnson 5 hp 4 t cizma scurta singur in barca cu scule etc ... gliseaza
drept e ca de vreo 2 ori am simtit nevoia la un motor mai puternic
odata pe mare in norvegia contra vintului cu motoru la maxim mergeam de parca stateam pe loc si odata pe un riu cu curent f puternic...
sa nu intelegi gresit sint f multumit cu motorul... dar la barca asta pt mai multa siguranta as prefera ceva de 9,8 hp in 2 timpi
conform graficului vad o viteza de cca 16km pe ora pt o motorizare de 5hp, o viteza ce o atingi cu o barca de deplasament, nu? Ai idee cu cat mergi cu ea?

am auzit lucruri bune vis-a-vis de viteza despre Allroundmarin Dynamic...sunt curios daca are cineva asa ceva sa-mi zica ce performante are in combinatie cu 5hp/4t :respekt:
nu ma intreba de grafic si kmh ca habar nu am de alea..., cind am mers cu ea pur si si simplu nu m-am uitat la grafic si nici nu ma prins radarul ca sa pot zice cit prind la ora :D

e o barca buna si se incadreza in parametri tai... 3 m, 5 cai 4 timpi si glisaj

d´alealate iar nu stiu !

romica
utilizator constant
utilizator constant

Re: barci de glisare cu motor de 5hp/4t cizma scurta?

Mesaj de romica » 11 Ian 2016, 12:02

SL-urile nu mai sunt disponibile, dar incepand de anul trecut am lansat o gama noua cu dimensiuni apropiate si performante similare. Sincer sa fiu eu m-am dat doar cu modelul de 4.2 mt si dezvolta cca 35-40 km/h cu motorul de 9.9 cp.

Am dat in decembrie un L420 cu motor de 5 cp si am vazut ca glisa, dar in barca era doar proprietarul si cateva bagaje. Nu stiu sa-ti spun exact ce viteza avea, dar vazandu-l de pe mal estimez sa fi avut peste 20km/h.

Sper ca in primavara asta sa terminam toata gama (sunt peste 15 modele in proiect) si apoi o sa refacem site-ul, o sa facem niste filmulete de prezentare, etc.

Scrie răspuns