Barci aluminiu sau fibra

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 02 Sep 2008, 19:27

dar par avion nu se poate trimite?
am vazut diversi care isi carau ceva huse mai lungi de 3m in regim bulky luggage acum nu stiu cu ce costuri...

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 02 Sep 2008, 21:15

Din cate am inteles, la avion nu sunt prea multe companii cargo care sa accepte colete mai lungi de 8 picioare. Se pare ca asta e lungimea celor mai folosite containere de avion.
Cu lacrimi Bastus!

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 02 Sep 2008, 21:37

Gerula, aceleasi intrebari ti le puneai acum doi ani tot pe un subiect care a durat nu stiu cate pagini fara rezultate :
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... sc&start=0

De atunci eu am cumparat si revandut 10 Porta Bote fara sa fac atata vant. :lol:

Asa va fi si cu velierul ?

Plec singur :arrow:

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 02 Sep 2008, 21:48

Cine mai e ca tine? :lol:

Cred ca stii si cum a murit discutia, intr-un pret aberant propus de Romica (2800$ bucata de 10'). Pe la inceput, daca nu gresesc, Mihai Sofonea a zis ca se intereseaza etc (el fiind totusi cat de cat in bransa), pe urma a lasat-o moarta etc.

Intre timp mi-am cumparat doua pneumatice, motor termic, mi-am adus din State motor electric etc :lol:. Acum stiu cam care e mersul :lol: si intentionez sa ma ocup eu, daca se gasesc amatori.

P.S. Nu credeam ca doare asa de rau velierul ala :lol:
Cu lacrimi Bastus!

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 02 Sep 2008, 22:09

Velierul nu ma doare de loc, dar cand vad ca bati apa-n piua pentru o saraca porta bote vreme de doi ani imi zic ca velierul poate va apare post-mortem. :lol:

Iar fug :arrow:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 02 Sep 2008, 22:17

Ai nevoie de ochelari :lol: Ia citeste ultimul meu mesaj de pe topicul ala si vezi data postarii :lol: :lol: :lol:

Ideea cu porta-bote a revenit recent, dupa ce mi-am adus motor electric si am vazut ca nu-i mare branza sa rezolvi cu colete mai lungi decat accepta posta.

P.S. Doare velierul ala, doare cumplit :lol:. Ce eram hotarat sa-l iau inainte, dar ce sunt acum :lol:. Sper sincer sa nu fie post mortem nici la tine, vreau sa-ti aud urletele de durere ;).

P.P.S. Realizezi ca faci offtopic pe o sectiune tehnica unde esti moderator? :lol: :lol: :lol:
Cu lacrimi Bastus!

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 02 Sep 2008, 22:34

Gerula scrie:
P.P.S. Realizezi ca faci offtopic pe o sectiune tehnica unde esti moderator? :lol: :lol: :lol:
Vai, ma bate Dan peste degete. :twisted:
Trecem pe arena daca vrei. Am plecat. :arrow:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 02 Sep 2008, 23:04

Iti bateam eu obrazul in mod finut, dar se pare ca nu te-ai prins. Daca te tine cauta-ma pe la arena, cand ma intorc de la Rogojesti. Acum am de facut bagaje.
Cu lacrimi Bastus!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 15 Sep 2008, 11:49

Buun, Costica s-a recuzat pe motiv de zvornuri referitoare la instabilitate (o persoana de circa 70 de kile a zis "trebuie sa fii balerin ca sa dai din picioare in barca asta) :lol:.

Are cineva in Bucuresti porta-bote de 12, sa vad si eu cu ochii mei daca trebuie sau nu sa fii balerin?
Cu lacrimi Bastus!

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 17 Sep 2008, 06:33

costica_fishing scrie:revin cu aceasta eterna dilema!

L-am tot asteptat pe Adelin sa intre la ananghie si sa imi vanda mie barca lui. Da' daca ii merge bine, acu nu am ce sa fac...

Deci: as vreo o barca in jur de 3,5-4 si nitel metri.
Ideea mea e ca ar fi mai comod sa fie pana in 100 de kg, asa incat sa o pot urca pe masina. Cum o sa fac treaba asta cu o barca de 100 de kg nu mi-e foarte clar inca, dar mai studiez.

Variantele ar fi:

Barca aluminiu tip Linder (400 e cam 9-10.000 RON), Mariner (ceva mai ieftine). Am o retinere (in plus fata de pret) ca daca o tii la soare prajesti oua in ea. In plus, nu stiu cat de rezistente sunt la impact.

Barca de fibra: ceva interesant ar fi cam asta: http://www.watersport.ro/index.php?page ... t&Itemid=3
pretul e chiar ok.
Ma gandesc ca asta de 3,4 m e ok pt doua persoane.
Inafara de forma de cada cu imbunatatiri pe care o are, problema e ca nu am nici un fel de date despre ea si sunt putin sceptic la cum s-ar descurca pe apa cu valuri. Am suna t la producator, nu are asa ceva in Bucuresti de vizualizat.
Oricum, vazuta cu un ochi chior, inspira stabilitate....
Parca la Sarulesti am vazut ca un concurent avea asa ceva (varianta mai mare parca). Daca stiti careva cine ....

Porta-bote, inafara ca e foarte practica de carat, s-ar putea totusi sa nu fie un exemplu de stabilitate. In plus, varianta care ar fi interesanta (12 picioare) ar fi la noi vreo 2000 EUR (www.xxx.ro). parca e cam mult...

Astept sugestii!
Ia zii Tudore, nu seamana copaia aia din fibra cu favorita ta Carolina Skiff? :D
pina una alta iote ici Costica ...

http://www.nettivene.com/viewBoat.php?i ... y.php?id=5

tot pe situ asta mai apar forme de facut barci de fibra... pt care vrea sa-si faca singur :wink:

Scrie răspuns