barca walker bay???
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
O pui tu pe portbagaj cu ajutorul cuiva, dar te tine portbagajul ?
Cu ce viteza vei putea merge ? Mai trebuie carat si motorul si montat demontat de fiecare data. Si un 15 cai nu e ca un fulg.
Cu pusul si scosul de pe apa te-ai gandit ? 80 de kg numai barca plus carat si montat motorul plus bagajele...
Cu ce viteza vei putea merge ? Mai trebuie carat si motorul si montat demontat de fiecare data. Si un 15 cai nu e ca un fulg.
Cu pusul si scosul de pe apa te-ai gandit ? 80 de kg numai barca plus carat si montat motorul plus bagajele...
Pai tocmai d-asta intreb, pt ca nu am mai transportat asa ceva. Ma gandesc totusi ca 80kg nu e chiar mult...o sa ma informez mai bine.tudor scrie:O pui tu pe portbagaj cu ajutorul cuiva, dar te tine portbagajul ?
Clar ca n-o sa pot merge cu viteza prea mare .Asta e. Cu pusul pe apa...barca ar avea o roata in chila care cica ar ajuta. De motor intrebam tocmai ca nu vreau sa-mi iau maxim ci minimul cu care gliseaza.
Cei care o vand au spus ca majoritatea clientilor au plecat cu ele deasupra, pe masina.
Oricum, merci pentru problemele puse. Mai astept si altede de care sa ma faceti constient. Si mai culeg informatii. Problema e ca trebuie sa iau hotararea repede.
Viata este grea. Avem noroc ca se termina repede...
@romica, adineaori imi recomandai o barca de aluminiu. acum imi prezinti calitatile asteia. daca ai barca asta, te rog lamureste-ma cu problemele puse de mine.romica scrie:are compartimente umplute cu polistiren pentru flotabilitate si nu se scufunda chiar daca-i umpluta la capacitate maxima si inundata complet. da-mi un telefon daca treci prin tulcea si-ti dau una s-o testezi.
gratuit. apoi imi spui ce parere ai
eu ma refeream la barca de aluminiu.
, banchetele sunt umplute cu polistiren pentru a-i asigura flotabilitatea (teoretic toate barcile trebuie sa treaca acest test la autoritatea navala care prevede ca ambarcatiunea nu are voie sa se scufunde in cazul inundarii complete cu apa chiar si atunci cand este la capacitate maxima)
ti-am trimis un mesaj privat cu numarul de telefon si adresa de email. eu ma ocup de barci din aluminiu, dar nu vreau sa discut mai mult pe forum sa nu fie interpretat ca o reclama

ti-am trimis un mesaj privat cu numarul de telefon si adresa de email. eu ma ocup de barci din aluminiu, dar nu vreau sa discut mai mult pe forum sa nu fie interpretat ca o reclama
Eu subscriu la ce a spus Romica cu barca de aluminiu!
Am vazut modelul asta de barca(tub gonflabil in jurul la barca de plastic) la niste targuri si sincer nu m-a impresionat. Mi se pare cam balarie in sensul ca ai doar dezavantajele la ambele tipuri de barci: Nici nu poti sa o strangi si sa o bagi in portbagaj ca pe o barca gonflabila, nici nu poti sa mergi la fel de tare ca si cu o barca de fibra si in plus spatiul interior e mic.
La banii astia iti iei o barca de aluminiu de poti sa dai petrecere in ea
Am vazut modelul asta de barca(tub gonflabil in jurul la barca de plastic) la niste targuri si sincer nu m-a impresionat. Mi se pare cam balarie in sensul ca ai doar dezavantajele la ambele tipuri de barci: Nici nu poti sa o strangi si sa o bagi in portbagaj ca pe o barca gonflabila, nici nu poti sa mergi la fel de tare ca si cu o barca de fibra si in plus spatiul interior e mic.
La banii astia iti iei o barca de aluminiu de poti sa dai petrecere in ea

Spining....Prea bun ca sa fie light...
Spatiul e foarte mare inauntru. Cred ca poate fi folosita lejer si fara tub. Si la modelul asta banchetele ii asigura flotabilitatea in cazul umplerii cu apa si fara tub. Ma rog...acuma am inceput s-o laud ca si cum as vinde-o eu sau incerc sa ma conving ca e ceea ce vreau si am nevoie.
Pana la urma cred ca Armand are aproape dreptate: modelul are unele avantaje (nu toate) del la ambele tipuri (gonlabila si fibra), in schimb are toate dezavantaje celor doua. Cam asta e....hotararea e aproape luata. Deci NU.
Pana la urma cred ca Armand are aproape dreptate: modelul are unele avantaje (nu toate) del la ambele tipuri (gonlabila si fibra), in schimb are toate dezavantaje celor doua. Cam asta e....hotararea e aproape luata. Deci NU.

@Sebicu: ce pot sa-ti zic este ca stiu un grup de prieteni care folosesc o flota de astfel de Walker Bay... de 2.40 (parca) si sunt mai mult decat incantati de ele
merg cu motaore electrice Torqeedo pe ele si se misca foarte bine.... datorita chilei rigide
am vazut o astfel de barca la targ.. si era deja precomandata pt a o tine pt lacuri/ghiloluri in delta
... despre dunare.. nu am vazut-o... de ce nu vb cu cei care o vand sa faci un drive test!!!
astfel poti compara si cu alte tipuri de barci
numai bine.. si fire intinse
v
merg cu motaore electrice Torqeedo pe ele si se misca foarte bine.... datorita chilei rigide
am vazut o astfel de barca la targ.. si era deja precomandata pt a o tine pt lacuri/ghiloluri in delta
... despre dunare.. nu am vazut-o... de ce nu vb cu cei care o vand sa faci un drive test!!!
astfel poti compara si cu alte tipuri de barci
numai bine.. si fire intinse
v
-
- utilizator constant
eu mi-am luat un super tender de 340 cu hypalon; am pus pe ea un motor de 4 cp cu cizma scurta si merge extraordinar ! nu vorbesc despre stabilitate ca nu mai are sens ! am inteles ca o poti face sa gliseze undeva la 10 cai cu 2 persoane in ea !
eu am ales-o datorita stabilitatii fff mari ! practic te sui cu picioarele pe margine si barca de abia se inclina !
este ideala pentru pescuitul pe balti desi cred ca poate fi folosita si pe mare, dunare sau delta;
eu am ales-o datorita stabilitatii fff mari ! practic te sui cu picioarele pe margine si barca de abia se inclina !
este ideala pentru pescuitul pe balti desi cred ca poate fi folosita si pe mare, dunare sau delta;
- Rapala Man
- veteran