Barca pneumatica
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Barca pneumatica
am renuntat sa o iau fiindca eu ma duc mai mult singur si imi este greu sa o pun pe apa
E mai interesant in doi, parerea mea.Mai schimbi o vorba te mai ajuti cu una alta...na, fiecare o stie pe-a lui.
Vreau spatiu mai mult de-asta caut de 3,2m am mers si cu barci mai mici am stat cu genunchii la gura si nu mai vreau.Una din bancute o dau jos si o sa folosesc un scaunel pliabil cu spatar altfel ma omoara spatele.
La varga sau bolo bagajul nu e voluminos...batul,cateva monturi,3kg nada,cutia cu viermisori,2 ancore,ceva de haleala.
Alta oferta (barca noua)mai interesanta in banii astia n-am vazut (ori pt ca mi s-a pus mie pata pe asta
)
Sper sa fie ok.
Vreau spatiu mai mult de-asta caut de 3,2m am mers si cu barci mai mici am stat cu genunchii la gura si nu mai vreau.Una din bancute o dau jos si o sa folosesc un scaunel pliabil cu spatar altfel ma omoara spatele.
La varga sau bolo bagajul nu e voluminos...batul,cateva monturi,3kg nada,cutia cu viermisori,2 ancore,ceva de haleala.
Alta oferta (barca noua)mai interesanta in banii astia n-am vazut (ori pt ca mi s-a pus mie pata pe asta

Sper sa fie ok.
da cautare pe youtube, barca jago 3,20, o sa gasesti citeva filmulete.asa este e mai bine in doi ,dar eu vreau sa plec la peste si sa vin de la peste cind vreau eu .
Dintre Kingfisher 2.7 cu chila gonflabila si podina din aluminiu si Kolibri 2.8 cu chila gonflabila si podina de aluminiu, barci cu aceeasi dotare ce ati alege?
-
- veteran
Bine punctat...barca cea mai buna este sa aibe baloanele cat mai mari...eu sunt patit...Dunare, vant/vijelie, valuri...total neplacut, mai ales sa trebuiasca sa iesi la mal la vreo 2 km in amonte la masina cu vantul si valurile mari venind din fataoby 1 scrie:aia cu baloanele mai mari

Eu mi-am luat recent o barca Jago de 3,20m, podina de Al,baloane de 42cm parca.Arata foarte bine...deocamdata o admir in sufragerie 

Kolibri de 2,80 cu podina de aluminiu si chila unde ai gasit ?
Decizia a fost luata....Kingfisher. Ne vedem pe balta 

Stie cineva cu ce solutie se curata barca pneumatica?Am citit cate ceva despre o crema speciala.