poate fi si neagra ca tot nu plesneste, dar cum o scoti pe uscat trebuie desumflata urgent.
cat priveste marca barcii.........fiecare da banii care considera ca ii are si plateste pretul care crede el ca i confera liniste sufleteasca

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Trebuie sa te contrazic Adi ,eu am vazut co ochii mei cum a explodat o barca Kingfisher trasa in zona malului dar care statea pe apa ....a puscat ca un pepene desi barca era gri ...adiwolf scrie:atata timp cat sta pe apa, barca nu are nimic
poate fi si neagra ca tot nu plesneste, dar cum o scoti pe uscat trebuie desumflata urgent.
cat priveste marca barcii.........fiecare da banii care considera ca ii are si plateste pretul care crede el ca i confera liniste sufleteasca
Sa nu crezi asta, am vazut explodand gume pe apa...si nu una, dar o barca inchisa la culoare are si avantaje: iti potzi pregati omleta direct pe burlan, proaspat si la indemana!adiwolf scrie:atata timp cat sta pe apa, barca nu are nimic