Barca JOKER 230 ALLROUNDMARIN

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

florin.b
senior
senior

Mesaj de florin.b » 18 Dec 2009, 11:39

lamurit
multam

florin.b
senior
senior

Mesaj de florin.b » 18 Dec 2009, 11:40

lamurit
multam

charly 33
senior
senior

Mesaj de charly 33 » 18 Dec 2009, 11:54

Le poti vedea la Arrow in magazine

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 18 Dec 2009, 11:59

valistrati scrie:....si nu prea inteleg de ce :lol:
Am pipait mai multe modele de Allroundmarine si, la fel, nici eu n-am inteles :P de ce pretul... Asa ca am luat Baracuda care are default podeaua de aluminiu. Materialul e fix acelasi ca la Allround, mai putin culoarea (din pacate n-am gasit Baracuda alba, dar nah... merge si verde). Nici una nu are imbinari sudate, oricum.
Cu Joker m-am dat si n-am prea putut sta in picioare relaxat. Am vreo 25kg peste suta si podina aia gonflabila e o gluma... :lol: Dupa cateva ore de pescuiala am facut febra musculara la picioare, ca a trebuit sa ma exercit nitel sa-mi tin echilibrul. Pe podina de aluminiu a Baracudei ma pot plimba in voie si stam linistit doua persoane in picioare. Daca te infigi la o Samba, da, incape comparatia, dar nu si la pret...
Confortul in pescuit e, insa, platit cu lipsa de ergonomie la transport. Baracuda vine in doua gentoaie mari (una cu barca, celalata cu podina, vasle, etc.) si are vreo 50 de kile in total (bine, a mea e de 2,70m). Dupa ce ai pus-o pe apa, in schimb, e un vis. E mai stabila decat o barca de fibra de sticla...
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 18 Dec 2009, 13:11

mersi musti pt explicatii si eu credeam ca daca platesc in plus primesc mai mult
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

florin.b
senior
senior

Mesaj de florin.b » 18 Dec 2009, 13:21

cum de samba nu am bani rezulta ca o baracuda e mai convenabila decat joker.
multumesc pentru explicatii, pareri si sfaturi
daca mai are cineva ceva de adaugat, pe principiul: ajutati 2 pasionati viitori posesori de barci, este mai mult decat binevenit.

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 18 Dec 2009, 16:46

O fotografie facuta de un amic la una dintre iesirile Spinning Club Oradea, cu comentariul lui de pe (un alt) forum. Nu e foarte clara, dar se poate distinge pozitia din care pescuiam impreuna cu partenerul de barca. Amandoi in picioare, fara probleme. Sub noi, Baracuda.

Imagine

... si cel mai neplacut moment: asamblatul podinei...

Imagine

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 18 Dec 2009, 23:54

Eu te sfatuiesc sa iei o barca de culoare cat mai deschisa, nu insist pe numele firmei, daca se poate chiar alba... tu oricum o sa iei ce crezi ca e mai potrivita pt tine, dar daca vrei sa iesi vara pe apa nu te arunca la culori ce atrag caldura, risti sa iti tune sub c.ur. :wink:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 19 Dec 2009, 00:02

valistrati scrie:
florinbunescu scrie:din pacate ninge iar prin capitala si sa ma duc pana la nmarine ar insemna minim 6 ore pierdute pe vreo 30 km tur-retur

din cate vad pana acum nu da nimeni cu pietre in joker
semn bun
tot nu prea inteleg cum e cu podina, "plastic rezistent la presiune",
este o placa de plastic rigida? sau cum?
ce ma roade pe mine este daca pot sta in picioare.
Nu frate ,podina e din acelasi material ca si barca dar e gonflabila ....adica se umfla la presiune putin mai mare 0,75 bari...
poti sta linistit in picioare ca doar de aia e facuta sa rigidizeze barca si sa poti sa te ridici ...in plus barca este mai usoara decit daca ar avea podina din tego,aluminium sau "gratar" de lemn...
Si ca sa il completez pe Vali, trebuie sa stai bine cu echilibrul, pt ca oricat se intareste podina asta din plastic, nu e ca aluminiul.Avantajul e ca face ca tot ansamblul sa fie mai usor si sa intre mai putzin in apa, reducand astfel frecarea...automat se castiga viteza. :wink:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 19 Dec 2009, 02:40

Adelin scrie:...ca tot ansamblul sa fie mai usor si sa intre mai putzin in apa, reducand astfel frecarea...automat se castiga viteza. :wink:
Nici o sansa sa fie mai usor "ansamblul". Am incercat de cateva ori, dar tot la bine peste suta de kile am ramas. Asa ca o barca usoara e una fara mine in ea... :lol: Si dau oricand viteza pe stabilitatea podinei de aluminiu. Cum dealtfel ai procedat si tu...
In rest e adevarat ca e de preferat o barca alba. Dar Allround nu m-a convins sa dau aproape dublu ca pret numai pt. culoare. Am facut acest compromis. Am luat-o verde si am grija s-o umflu mai cu simt cand e foarte cald afara.

Scrie răspuns