Barca gonflabila + motor electric
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Barca gonflabila + motor electric
Bună ziua! Sunt nou pe acest forum și aș dori să știu dacă acest motor Torqeedo Motor Travel 1003 ar face față pe un râu(Jiu) și ce barcă ar fi potrivită pentru el(preferabil pentru o persoană). Menționez că nu am folosit niciodată o barcă cu motor.
Salut,un King Fisher de 240 cu podina tego din 2 buc+suport motor si vasle e ok 700 roni ?
Barca e in stare buna(nu e noua)
Ma intereseaza si daca a avut cineva modelul asta si este rentabila...
pt Dunare, NUalbert.C scrie:Salut,un King Fisher de 240 cu podina tego din 2 buc+suport motor si vasle e ok 700 roni ?
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Pt Dunare doresc...ma tenteaza si pretul+ca nu fac mai mult de 1 km pe dunare cu ea.
-
- senior
Buna ziua. Am tot survolat si eu topicurile de barci si tot nu stiu ce sa aleg. Am Seahawk II si am fost foarte multumit de barca, dar acum la partea de jos i s-a rupt supapa pe unde o umflam, si mai este si sparta acolo si intra apa. Nu i-am pus fund tare, desi am vazut ca ar fi mers.
Am vazut barcile Kolibri, Storm pe net si tot nu stiu ce sa aleg. Este si Jago aceea dar nu vreau mai mare de 2,7 m.
Vreau sa fie cat de cat usoara, sa merg la pescuit si singur, si as vrea sa aiba si podina pt a sta in picioare.
Am vazut barcile Kolibri, Storm pe net si tot nu stiu ce sa aleg. Este si Jago aceea dar nu vreau mai mare de 2,7 m.
Vreau sa fie cat de cat usoara, sa merg la pescuit si singur, si as vrea sa aiba si podina pt a sta in picioare.
-
- veteran
O barca de 2,70m cu podina din tego este prea grea pentru o singura persoana. Cred ca ar fi mai potrivit ceva de 2,1 - 2,4m (Kingfisher 240 sau Storm 210)
Vezi si Allroundmarine Airstar, are podina gonflabila de inalta presiune iar varianta de 2,6m cantareste numai 23kg. Am Kingfisher de 2,7m si numai barca (fara podina) cantareste cca 30 (~50 kg fiind greutatea celor 2 pachete).
-
- senior
daca imi iau o barca sh din PVC, cat ar trebui sa fie de veche? sau mai bine iau noua ? de asta ce parere aveti : http://....ro/oferta/barca-pneumatica-c ... 4uHK0.html
Dragi colegi, pentru a nu deschide un alt topic, va rog sa imi spuneti daca foloseste cineva motor electric X Plorer de la Decathlon. Cel de 32lbs ma intereseaza in mod special. Vreau sa cumpar unul, dar nu stiu raportul calitate/pret si nici cat de economic este acest motor.
-
- veteran
Daca doresti un motor care sa economiseasca energie, iti recomand Minn Kota Endura Max. Parerea mea este ca ar fi bine sa iti iei motor sau barca produse de niste branduri cunoscute.