Barca gonflabila + motor electric
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Barca gonflabila + motor electric
Puteti sa ma sfatuiti cu cateva pareri despre modele barci pneumatica + motor electric? Vreau sa o folosesc la pescuitul rapitorului
Re: Barca gonflabila + motor electric
In ce buget vrei sa te incadrezi?
O barca din hypalon + motor torqeedo 1003 = de vis.
O barca din hypalon + motor torqeedo 1003 = de vis.

Depinde de bugetul care il ai ! 

FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!
Nu am un buget anume dar nici exagerat sa fie... vroiam sa imi formez o idee iar motorul recomandat mai sus ar fi excelent, desi este piperat. Aveti vreo recomandare de barca + motor? sau doar barca? Stima
Pentru inceput mi-as lua o barca pana in 2,70m cu chila gonflabila si podina rigida s-au gonflabila .
kingfisher , energoteam , baracuda , kolibri , Allroundmarin , Attack - (depinde de buget);
Ptr motor electric eu am ' Minn Kota Endura 30 ' care costa 789,70RON si m-am descurcat binisor pe valuri si in concurs.
Plus cel de 30 nu consuma asa repede bateria . Baterie eu am auto de 80 si alta de 110 AH .

kingfisher , energoteam , baracuda , kolibri , Allroundmarin , Attack - (depinde de buget);
Ptr motor electric eu am ' Minn Kota Endura 30 ' care costa 789,70RON si m-am descurcat binisor pe valuri si in concurs.
Plus cel de 30 nu consuma asa repede bateria . Baterie eu am auto de 80 si alta de 110 AH .

FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!
MatrixVR5 scrie:Pentru inceput mi-as lua o barca pana in 2,70m cu chila gonflabila si podina rigida s-au gonflabila .
Aproximativ cat va descurcati cu o baterie?
Aprox. 200 de metrii cu aia de 80Ah si cam 150 de metrii cu aia de 110Ah........ ca de acolo tre sa le las jos ca am probleme cu lombo- sciatica.
Just kidding ..scuze

Just kidding ..scuze

" Aproximativ cat va descurcati cu o baterie? "
~ 4 - 5 ore cu viteza 3 - 4
~ 2 - 3 ore cu viteza 4 - 5

~ 4 - 5 ore cu viteza 3 - 4
~ 2 - 3 ore cu viteza 4 - 5

FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!
Am si eu o nelamurire: pe o barca de 2.60 care este viteza maxima cu un motor de 30lbs fata de cea cu unul de 40lbs? Sau nu conteza puterea motorului?
Rexonel scrie:
Aproximativ cat va descurcati cu o baterie?
Vreo 15 Km in viteza 1-2, cu un Minkota Endura 30 LBs