barca din lemn de brad
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator constant
ulei de transformator
am citit pe forumurile electronistilor ca uleiul de transformator este degradabil in contact cu apa si aerul si ca ptr a-si pastra proprietatile trebuie sa nu fie in contact direct cu acestea.are cineva mai multe informatii in acest sens?
Toti pescarii ajung in Rai...
laurentiu, habar nu am de uleiul de transformator, dar inainte de a incepe sa folosesti un produs pe toata barca io te-as ruga sa dai de proba pe o bucata de scandura si sa o bagi dupa la apa. Asa macar iti poti face o idee. La tara, in zona mea se mai foloseste uleiul ars (de motor) la impermeabilizat garduri sau cotete din lemn. Nu stiu daca poate fi vopsit dupa dar scandurile alea sigur ajung impermeabile
Dar pt barca as avea niste retineri; sau daca vrei sa arati ca un hornar cand cobori din barca e super ok 

Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
-
- utilizator nou
-
- utilizator constant
-
- utilizator nou
-
- utilizator nou
cred ca corect ar fi 1.6cm sau 16mm,
cat priveste impermeabilizarea, uleiul de in sicativat este o prima solutie mai accesibila si ieftina.
exista si alti componenti chimici, dar la baza tot un fel de ulei de in sunt
dupa acest tratament se face vopsirea si/sau lacuirea cu componente speciale pt barci/yahturi
cat priveste impermeabilizarea, uleiul de in sicativat este o prima solutie mai accesibila si ieftina.
exista si alti componenti chimici, dar la baza tot un fel de ulei de in sunt

dupa acest tratament se face vopsirea si/sau lacuirea cu componente speciale pt barci/yahturi
Barca lemn
Daca vrei sa-ti faci barca uita-te pe http://www.barcacholic.ro
Gasesti acolo yoate informatiile, planuri, materiale, furnizori, s.a.m.d
Timp sa ai
Gasesti acolo yoate informatiile, planuri, materiale, furnizori, s.a.m.d
Timp sa ai