Indubitabil din momentul in care pe moderat+mono cred ca am ratat 6-7 din 10 atacuri. Dar mai are si avatul toanele lui, cand sare de te stropeste pe ochi, incerci toate nalucile si toate draciile si nu ai nici un atac.AdrianHD scrie:Cand folosesti o lanseta cu actiune moderata gen fibra de sticla cred ca se impune folosirea textilului
Avatul:textil sau monofilament?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- crystianoo
- veteran
Luati si "nemernicul" cu voi si el sa pescuiasca cu textil si leader de fluorocarboncrystianoo scrie:Undeva in cursul acestei saptamani voi iesi la avat la Dunare cu DanielCocea vom testa ce am spus mai sus el va pescuii cu textil si eu cu mono sau invers,rezultatele le voi comunica dupa partida insa rezultatul cred ca il stiu dinainte

avatul:textil sau monofilament
sorine,"nemernicul"pescuieste doar la salau...
avatul..ala e peste?
avatul..ala e peste?

Re: avatul:textil sau monofilament
Pai poate si "nemernicul" sa faca o exceptie in" numele stiintei"adrian99 scrie:sorine,"nemernicul"pescuieste doar la salau...
avatul..ala e peste?

Si avatul e peste...parca, am luat cativa si eu dar nu ma omor dupa ei

anul asta ce rezultate ai avut cu TN-urile?
Re: avatul:textil sau monofilament
Am luat un avat-peste, dar n-am insistat cu eleadrian99 scrie:anul asta ce rezultate ai avut cu TN-urile?

sorine, vezi ca am primit firu...
l-am folosit cu succes, dar nu la avat , la bibani
m-am jucat asa nitel cu vro 50-60 buc
adriane, is mega incantat de slicer, i-am facut botezu, atat de bine ca ii plin de namol pe maner
tu-le muma de barajisti, oare cand termina de reparat ecluza, sti ceva? ca mi-am rupt gatu cu bagat si scos barca la apa , tat un namol
l-am folosit cu succes, dar nu la avat , la bibani

adriane, is mega incantat de slicer, i-am facut botezu, atat de bine ca ii plin de namol pe maner

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
nu stiu nimic.
speram pana sa aveti concurs...
altfel pe apa care este acum in lac 0 clean...
speram pana sa aveti concurs...
altfel pe apa care este acum in lac 0 clean...
ati mai facut iesirea? au fost diferente?crystianoo scrie:Undeva in cursul acestei saptamani voi iesi la avat la Dunare cu DanielCocea vom testa ce am spus mai sus el va pescuii cu textil si eu cu mono sau invers,rezultatele le voi comunica dupa partida insa rezultatul cred ca il stiu dinainte
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...