Atentie ...noile Belly Dog !

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Atentie ...noile Belly Dog !

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Mai 2014, 08:28

razvan m. scrie:Cu alte cuvinte, seria noua vine cu unele imbunatatiri cosmetice, in schimbul renuntarii la caracteristicile ce ii permiteau evolutia care l-a facut celebru. De unde se vede ca producatorul n-a inteles de ce Belly Dog-ul a avut succes ! :lol:

De anul trecut de cand pescuiesc cu modelul vechi am gasit la el 3 tipuri de miscari distincte care aduc stiuca(una a functionat si la somn) in carlig..

Toate cele 3 tipuri de miscare sant in legatura cu flotabilitatea lui.Modelul vechi este dat de productor la 24 de grame. Cantarit ,greutatea variaza de la 27 la 29 de grame..Daca ar fi sa exprim in procente(dupa standardele promovate de anumiti ''alanhawk''ai forumurilor romanesti :D ) diferenta dintre real si cat e dat,ar rezulta niste cifre care ar propulsa vechiul bellydog direct in categoria rebuturilor ,adica la cosul de gunoi..Iata insa ca intre teorie si practica primeaza cea din urma,si ma bucur ca n-am avut curiozitatea sa il cantaresc atunci cand l-am cumparat..ba mai mult relatia dintre barbeta,lest ,volum pusa in practica poate duce la naluci extrem de eficiente..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

suli
senior
senior

Mesaj de suli » 09 Mai 2014, 10:24

razvan m. scrie:Cu alte cuvinte, seria noua vine cu unele imbunatatiri cosmetice, in schimbul renuntarii la caracteristicile ce ii permiteau evolutia care l-a facut celebru. De unde se vede ca producatorul n-a inteles de ce Belly Dog-ul a avut succes ! :lol:
Asa e Razvan,se intampla ca si in toate domenile,tot ce iasa nou nu e asa de reusit ca si inainte....ar trebui avizati baietii de la Cormoran.
Gigi asteptam noutati cum evolueaza prototipul tau...

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 09 Mai 2014, 10:40

Pai sa intre pe forum baietii aia :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

suli
senior
senior

Mesaj de suli » 09 Mai 2014, 11:23

Zamfi scrie:Pai sa intre pe forum baietii aia :lol:
E curios totusi cu expertii care ii au acolo sa schimbe evolutia la modelul nou???
Banuiesc ca se fac teste si se probeaza inainte de a lansa produsul pe piata,sau au vrut sa il modifice cu intentie??
Un 4 pt. expertii de la Daiwa-Cormoran,am inteles ca pe Cormoranul la luat grupul Daiwa..

Gigi,e clar ca exista o relatie intre greutate, forma barbeta,volum,forma care o au pesti...mai greu e sa dai de cea mai buna la fiecare specie.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Mai 2014, 11:42

Io cred ca la modelul nou au incurcat oleaca bilele.. :D Ori au uitat alea principale pe afara..

.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 09 Mai 2014, 12:13

Acuma daca tot ne dam cu parerea :lol:

Si la modelul vechi au fost dezastru! Cum zicea si Gigi ,rebut din start! :lol: Eu de exemplu am trei modele vechi care lucreaza diferit:

-unul este beton, se ridica foarte lent catre suprafata si cu balans mare pe flancuri ;
-unul bun ,coboara incet :shock: cu balans bun pe flancuri;
-unul ...la numar ,evolueaza ca modelul nou ,adica foarte floting ,sare afara din apa! :shock:

Binenteles ca ele ar trebui sa fie identice in evolutie ,dar cred ca ,chinezul care le face a imbatranit si nu mai nimereste bilele ... :lol:

La modelul nou , o sa-i introduc ceva lest ,deoarece chiar daca se va atenua rezonanta camerei ,personal cred ca stiuca este atrasa de balansul pe flancuri ,nu neaparat de zgomot! As putea sa ma risc si sa spun ca si daca nu mai scoate sunete ,dar isi mentine evolutia stiuca va fi interesata de ...jucarie :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

suli
senior
senior

Mesaj de suli » 09 Mai 2014, 13:12

In ape presionate sunt chiar recomandate cele fara bile... asa ca nu vad de ce nu ar functiona,totul e sa probezi Zamfi si sa tragi concluzi... :respekt:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Mai 2014, 16:32

,personal cred ca stiuca este atrasa de balansul pe flancuri ,nu neaparat de zgomot!
La ''G-dog-ul'' :D cu care am prins ultima data ,nu era nici urma de bile..

.

suli
senior
senior

Mesaj de suli » 09 Mai 2014, 22:22

semlecangheorghe scrie:
,personal cred ca stiuca este atrasa de balansul pe flancuri ,nu neaparat de zgomot!
La ''G-dog-ul'' :D cu care am prins ultima data ,nu era nici urma de bile..
Gigi,arata bine,,creatura,,buna treaba cu modelul silent... :respekt:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Mai 2014, 15:15

M-am jucat zilele astea cu un model ''N''.Este mai usor cu 4 gr. decat cele 24 declarate.Fara tripla cu pana din coada ,bate binisor dar nu se scufunda mai deloc.Facand o comparatie cu modelul vechi(care are 4-5 grame peste alea 24 declarate)am constatat ca centrul de greutate la modelul nou este deplasat cativa mm spre barbeta.Dupa ce l-am dezechilibrat cu 4 grame spre coada asa de bine o batut de parca e alt wobler...

.

Scrie răspuns