discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
Zamfi
- veteran

semlecangheorghe scrie:Io sant curios daca ale tale merg..Io am dat unul la apa si nu mergea nicicum...De la el sa folosit doar tripla cu pana din coada..
Lungime / Greutate: 68mm / 24.0g Lungime / Greutate: 68mm / 24.0g Plutitor Recuperare - stop: se ridică încet Adâncime activare: până la 1.5m Jerking: da Twitching: da Trolling: nu. Am dezvoltat în continuare si modificat una dintre cele mai eficiente voblere crankbaits pentru stiucă si salău. Corpul rotund al Belly Dog N nu poate fi atractiv pentru orice prădător, deoarece produce turbulente enorme, care atrage chiar ştiucile inactive. La opriri, BELLY DOG N se ridică încet la suprafată, datorită flotabilitatăţii exact dozate. Datorită formei sale compacte, această nălucă poate fi aruncată foarte departe si precis. Alegerea perfectă pentru pescuitul dedicat, printre plante de apă si bariere subacvatice.
Auzi ca cica asa trebe sa mearga...

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
razvan m.
- veteran

-
Le-am incercat eu. Sunt foarte flotante, mult mai flotante ca varianta veche. Cu alte cuvinte, se ridica repede la suprafata.
Am incercat si varianta inlocuirii inelelor despicate si triplelor cu altele mai solide, dar nu am obtinut mare lucru. Pluteste in continuare aproape la fel.
Are ceva balans e flancuri, dar parerea mea ca este atenuat din cauza carenei de pe coada voblerului (care nu nteleg pentru ce au facut-o).
Un crank banal. Face 22 de lei, ca e frumos colorat.

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
Zamfi
- veteran

Am inteles. Pai ...mai bagam niste bile in ele ce sa facem

Si daca nu, le dam cu sarma de plumb pe triple!

Sa stii ca si la varianta veche am unul care zboara din apa

Acuma vorba ta ,de 22 lei sunt vopsite frumos. Da' ce ochi "duiosi" au ...

-
suli
- senior

Am un prieten care scoate multi bassi cu modelul vechi,l-am cautat si eu aici pe forum sa il cumpar dar nu am gasit,dupa spusele lui
are un balans pe flancuri cand il stopezi si urca la suprafata, moment in care se produce atacul.
E super multumit de el...de modelul nou momentan nu sa prea laudat lumea de aceea o parere sincera e bine venita,e adevarat ca sunt
ape pe care functioneaza bine si pe altele nu.
Zamfi, dupa ce o sa le probezi mai mult timp ne poti spune si noua parerea ta.
Un salut.
-
Zamfi
- veteran

@suli
Fii sigur ca o sa-ti spun parerea mea sincera...Chiar nu am motiv sa le laud degeaba daca nu merita!
Vechiul Belly ...da ,prinde stiuca si inca bine! Insa nu recuperat oricum . Personal ,recunosc ca baietii de la Arad

m-au inspirat in modul de recuperare! In sensul ca nu avea rost sa scriu eu istoria ...Mi-au spus cum prind ei pe Vladi ,am incercat si eu ,am mai pus de pe la mine

pentru conditiile mele si ...a mers!
-
semlecangheorghe
- veteran

Luuume.lluuume...customizam belly dog-uri (N)la comanda...implaant de biii-le la prooooomotie,la 10 bucati,a 11 primeste promo un implant de triii-le....ultima descoperire seeeecreta in materie de cranck-uri ...

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
semlecangheorghe
- veteran

Am fost intrebat daca nu pot sa replic un bellydog ,modeleul vechi..
La o adica l-as putea copia 1la 1 in lemn ,dar el este facut din plastic,are o anumita lestare..Toate elementele duc la bataia aia incitanta pt. stiuca si nu numai..
Asadar ,pe niste blank-uri cu profilul asemanator cu al dives-to-urilor,m-am jucat oleaca cu lestul si barbeta..A iesit o dihanie de 8 cm si 35-36 grame,cu flotabilitate lenta..Momentan e in teste ,acestea fiind deosebit de incurajatoare inca de la primele lanseuri..Tot ce se poate ca varianta de ''G-Dog" ,7 cm "x '' grame sa fie lansata la apa foarte curand..

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
sopvalentin
- utilizator constant

Gigi suntem ochi si urechi,asteptam vesti.

-
Zamfi
- veteran

Asa...Impresii...Foarte flotabile.Flotabilitatea ridicata anuleaza mult din balansul pe flancuri.Nu au nici o legatura cu vechile modele! Ma refer la cele reusite ca nici alea vechi nu sunt toate ok.Personal o sa le lestez suplimentar.Nu de alta dar au ochii frumosi

-
razvan m.
- veteran

-
Cu alte cuvinte, seria noua vine cu unele imbunatatiri cosmetice, in schimbul renuntarii la caracteristicile ce ii permiteau evolutia care l-a facut celebru. De unde se vede ca producatorul n-a inteles de ce Belly Dog-ul a avut succes !

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.