Arme secrete la Avat

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
grecu
veteran
veteran

Re: Arme secrete la Avat

Mesaj de grecu » 15 Mar 2012, 12:00

Imagine

Uploaded with ImageShack.us
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 15 Mar 2012, 12:08

in anumite conditii si anumite locuri :

Imagine
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

ovi_vl
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ovi_vl » 15 Mar 2012, 12:53

Va rog sa specificati macar modelul voblerului sub poza , si daca sunteti dispus si cateva cuvinte despre experienta dvs cu respectiva naluca... din pacate doar imaginea nu mi spune nimic

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 15 Mar 2012, 13:14

Cine a incercat noutatea asta de la SALMO ?

Imagine

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 15 Mar 2012, 13:34

In anumite situatii... :twisted:

Imagine

Imagine

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 15 Mar 2012, 15:41

catalin66 scrie:Cine a incercat noutatea asta de la SALMO ?

Imagine

nu am incercat minunea aia dar mi putin cam frica de stabilitatea pe care o are in curent. datorita formei barbetei ceva ma face sa cred ca intr-un curent cat de cat sanatos voblerul va fi scuipat afara ... :roll:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 15 Mar 2012, 17:31

Bun topic .Insa pentru a fi mai complet ,cred ca ar trebui sa descrieti si cum pescuiti fiecare cu naluca indicata..."Nu de alta ,dar sa stim si noi ...ce avem de facut...cu ce sa dam!" :lol:

Ps:si asta pentru ca altfel vor ramane naluci de prins pescarii :lol: Mai ales, cum zicea cineva pe aici,pentru cine nu are o oarecare experienta cu "lupul" avatilor.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 15 Mar 2012, 19:07

Zamfi scrie:Bun topic .Insa pentru a fi mai complet ,cred ca ar trebui sa descrieti si cum pescuiti fiecare cu naluca indicata..."Nu de alta ,dar sa stim si noi ...ce avem de facut...cu ce sa dam!" :lol:

Ps:si asta pentru ca altfel vor ramane naluci de prins pescarii :lol: Mai ales, cum zicea cineva pe aici,pentru cine nu are o oarecare experienta cu "lupul" avatilor.
si asta e un alt motiv pentru care e bine ca fiecare sa aibe o trusa cat mai bogata si cat mai variata pentru ca degeaba cineva prinde bine cu un vobler cand eu nu am acelasi succes cu el. degeaba imi explica acel cineva cum sa dau cu el sau alte detalii de genul asta pentru ca pana la urma fiecare are stilul lui in pescuit si deci prinde mai bine cu anumite tipuri de artificiale.

pentru mine un alt vobler foarte bun la avat s-a dovedit a fi un minnow de 7 de la salmo cu care am luat o gramada de avati, dar doar intr-o anumita zona si aia doar in anumite zile pentru ca in alte locuri am dat cu el de am inebunit si nu a avut nici un rezultat. deci, parerea mea e ca fiecare sa incerce sa isi incropeasca acolo o trusa cu minim vreo 15-20 de voblere ... unele vor functiona, altele vor sta frumos in cutie si cam asta e situatia ... si oricum pana la urma trusa va continua sa creasca pana va ajunge la cateva sute de voblere si alte minuni ... :wallbash:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 15 Mar 2012, 19:11

daca va pun o poza, va indoiti de ras. s-ar spune ca e naluca "minune" desi...unii s-ar uita ca curca'n craci(la fel cum m-am uitat si eu prima data). :lol:

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 15 Mar 2012, 19:47

ranga scrie:daca va pun o poza, va indoiti de ras. s-ar spune ca e naluca "minune" desi...unii s-ar uita ca curca'n craci(la fel cum m-am uitat si eu prima data). :lol:
Pai si-acum ce faci, ne lasi asa la foc mic in suc propriu? :lol:

Scrie răspuns