discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
grecu
- veteran

Uploaded with
ImageShack.us
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !
-
anem
- veteran

in anumite conditii si anumite locuri :

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
ovi_vl
- utilizator constant

Va rog sa specificati macar modelul voblerului sub poza , si daca sunteti dispus si cateva cuvinte despre experienta dvs cu respectiva naluca... din pacate doar imaginea nu mi spune nimic
-
anem
- veteran

catalin66 scrie:Cine a incercat noutatea asta de la SALMO ?
Uploaded with
ImageShack.us
nu am incercat minunea aia dar mi putin cam frica de stabilitatea pe care o are in curent. datorita formei barbetei ceva ma face sa cred ca intr-un curent cat de cat sanatos voblerul va fi scuipat afara ...

-
Zamfi
- veteran

Bun topic .Insa pentru a fi mai complet ,cred ca ar trebui sa descrieti si cum pescuiti fiecare cu naluca indicata..."Nu de alta ,dar sa stim si noi ...ce avem de facut...cu ce sa dam!"
Ps:si asta pentru ca altfel vor ramane naluci de prins pescarii

Mai ales, cum zicea cineva pe aici,pentru cine nu are o oarecare experienta cu "lupul" avatilor.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
anem
- veteran

Zamfi scrie:Bun topic .Insa pentru a fi mai complet ,cred ca ar trebui sa descrieti si cum pescuiti fiecare cu naluca indicata..."Nu de alta ,dar sa stim si noi ...ce avem de facut...cu ce sa dam!"
Ps:si asta pentru ca altfel vor ramane naluci de prins pescarii

Mai ales, cum zicea cineva pe aici,pentru cine nu are o oarecare experienta cu "lupul" avatilor.
si asta e un alt motiv pentru care e bine ca fiecare sa aibe o trusa cat mai bogata si cat mai variata pentru ca degeaba cineva prinde bine cu un vobler cand eu nu am acelasi succes cu el. degeaba imi explica acel cineva cum sa dau cu el sau alte detalii de genul asta pentru ca pana la urma fiecare are stilul lui in pescuit si deci prinde mai bine cu anumite tipuri de artificiale.
pentru mine un alt vobler foarte bun la avat s-a dovedit a fi un minnow de 7 de la salmo cu care am luat o gramada de avati, dar doar intr-o anumita zona si aia doar in anumite zile pentru ca in alte locuri am dat cu el de am inebunit si nu a avut nici un rezultat. deci, parerea mea e ca fiecare sa incerce sa isi incropeasca acolo o trusa cu minim vreo 15-20 de voblere ... unele vor functiona, altele vor sta frumos in cutie si cam asta e situatia ... si oricum pana la urma trusa va continua sa creasca pana va ajunge la cateva sute de voblere si alte minuni ...

-
ranga
- veteran

daca va pun o poza, va indoiti de ras. s-ar spune ca e naluca "minune" desi...unii s-ar uita ca curca'n craci(la fel cum m-am uitat si eu prima data).

-
steff
- veteran

ranga scrie:daca va pun o poza, va indoiti de ras. s-ar spune ca e naluca "minune" desi...unii s-ar uita ca curca'n craci(la fel cum m-am uitat si eu prima data).

Pai si-acum ce faci, ne lasi asa la foc mic in suc propriu?