Arc pickup Daiwa
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- senior
Arc pickup Daiwa
Probabil ca si unui dintre voi ati patit-o. Am o mulineta Daiwa Theory 2000, pe care am pus-o in rucsac, si s-a slabit arcul de la pickup.
Este vreo solutie de reparat sau inlocuit arcul?
Este vreo solutie de reparat sau inlocuit arcul?
re
am patit si eu asa ceva la o ecusima...a trebuit sa il inlocuiesc...arcul l-am gasit la un releu de timp vechi...cauta si vei gasi 

Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
-
- senior
E posibil sa poti sa-l faci tu dintr-o sarma de otel subtire cu doi clesti mici si buni. E posibil sa gasesti la alte modele daiwa unul la fel. In cel mai rau caz poti sa-ti comanzi, sau macar sa pui intrebarea la www.daiwa.com cat te costa, eu presupun ca te va costa max 8-10 usd cu totul. Eu mi-am comandat de 2 ori de la ei piese, una costa 15, alta 9 usd si transportul pe fiecare m-a luat cam 5 usd. Una era un side-plate una un front-plate de mulinete multiplicator si sunt sigur mai scumpe decat arcul tau. Nu te ia nimeni nici vama, nici tva, astepti vreo 2 sapt. Cu arculetul ala e posibil sa iesi si sub 8 usd. Pune macar intrebarea. Parere mea...
Sau asa, e mai simplu si ca modalitate de plata si ca timp si ca pret probabil, desi e posibil sa nu aiba asa ceva sau sa nu stie stanga ce face dreapta... La daiwa iei codul de pe schema componentelor (atentie nu numarul de ordine pe schema ci codul ala si cu vreo litera doua) si zici vreau asta, le dai adresa postala si iti pui cati bani iti zic ei pe card.. trebuie sa ai card deblocat pentru strainatate sau paypal. Cu arrow e mai simplu si mai elegant, eu avand problema cu doua modele de bait care nici nu le-am vazut la ei la vanzare nici nu m-am gandit la arrow... nu stiu ce service au... nu zic nu, e posibil sa te rezolve.
-
- senior
-
- senior