am si eu o intrebare

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 07 Dec 2006, 09:23

uit-o

AxA
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AxA » 07 Dec 2006, 09:33

corradi scrie:am o lanseta tot telescopica si mi sau deslipit inelele cu ce as putea sa le lipesc ???
Poxipolul e f bun la asa ceva, se intareste in 10 minute, deci iti da si timp sa pozitionezi inelul inainte sa "inghete" ca cianoacrilatul ( super-glue, picatura) si ai timp sa stergi si excesul => lucrezi elegant . Eu l-am folosit cu succes la inlocuit inele, scurtat manerul ( cu mutarea dopului din cap), ba chiar merge f bine si la inele matisate. Numai sa iei d-ala transparent , poti sa juri ca lucratura e "de fabrica" .

SPOR !

corradi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de corradi » 08 Dec 2006, 02:08

si poxipol asta crapa...adica se duce ca, superglue /???

corradi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de corradi » 08 Dec 2006, 04:52

banax helicon 5400 NF este buna pt batzul asta ???

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 08 Dec 2006, 07:58

o idee buna ar fi sa pregatesti mai multi bani.
daca daiwa sau shimano sunt mai scupe, poti lua cu preturi mai mici in jur de 2,5mil ryoby applause (mulineta pe care o folosesc si eu de un an jumate, au mai fost pareri bune ale pescarilor in alte discutii despre applause) sau okuma alumina.
un prieten are aalumina si omul se duce numai si numai la spin... o are de vreun an...merge perfect..si pescuieste cu ea la olt...cu jiguri grele...
eu unul ti-as recomanda, ryobi pt ca este la un pret bun. (plus subiectivismul)
daca nu strangeam bani pt. un avans la masina, mi-as fi luat o daiwa cel mai probabil infinity Q, dar are si ea un defect: e mai scumpa de 60 ron, de vreo 24 de ori mai scumpa....

corradi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de corradi » 10 Dec 2006, 05:25

Mulineta Daiwa Infinity ..... 1.299,99 Lei

Scuza-ma tu chiar ai putea sa dai atatzia bani pe o mulineta ???

cred ca eu m-as certa cu nevasta ziile intregi daca as da atatzia bani pe o singura mulineta ..mar crede deadreptul nebun ...eu am 2 hobiuri mari tzin cu Steaua si nu pierd nici un meci ..si al 2-lea este Sa pescuiesc ...si face spume ca zice ca sa eu nu ma-m insurat cu ea ci cu Steaua si cu unditza :lol: :lol: :lol:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 10 Dec 2006, 11:44

daca aveai aceste hobby-uri atunci cand v-ati cunoscut,nu mai are ce comenta.la fel si la mine...stie ca m-a acceptat impreuna cu hobby-urile mele. :D
totul e sa nu exageram,sa stim cat sa ne intindem... :D
Michael va recomanda Regulamentul forumului

corradi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de corradi » 11 Dec 2006, 03:49

:lol: 8)

corradi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de corradi » 11 Dec 2006, 03:51

banax helicon 5400 NF este buna este sau nu buna ???

Mulineta are in componenta si patru rulmenti pentru asigurarea unui transfer mecanic precis.
Fara jocuri in rotor si cu un corp solid din duraluminiu rezistent la coroziune, Banax Helicon 5400NF rezista la forte incredibile, fiind folosita cu incredere de catre pescarii maghiari la pescuitul somnului.

laurentiucat
utilizator constant
utilizator constant

sal

Mesaj de laurentiucat » 13 Dec 2006, 07:04

bre, ti-am zis si pe privat.am scos crap de 6 kile cu ea fluierand..dar de ce nu citesti tu si pe forumurile de pescuit crap..?somni am scos si cu ea dar mai mici...iar somnul daca-l ridici de pe fund nu e asa "violent ''cum e crapul,mai ales masculul.la pretul la care le-am luat eu (2,6 mil)nu gaseai altele mai ieftine,metalice si cu bait runer..sau cel putin eu n-am gasit.

Scrie răspuns