Ionut the carp scrie:recunosc...am dat cu halaul dupa obleti...va rog sa ma iertati
![]()
oricum tot cel mai funny ardelean ramai
si, culmea...mi se pare ca e din sibiu!

bai...ce e ala halau?

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Ionut the carp scrie:recunosc...am dat cu halaul dupa obleti...va rog sa ma iertati
![]()
oricum tot cel mai funny ardelean ramai
acu e? sau nu e?... ionutz cu crapul ?merge si cu bait runner la rapitor?Ionut the carp scrie:tavi esti de belea mahTavi scrie:da, de mult il suspectam pe Ionut. si-a scos si autorizatie de plasuitcorradi scrie:mersi mult ionutz ai dovedit ca esti un pescar profesionist![]()
![]()
si tot odata fruntea ardelenilor funny
acu e? sau nu e?... ionutz cu crapul ?merge si cu bait runner la rapitor?Ionut the carp scrie:tavi esti de belea mahTavi scrie:da, de mult il suspectam pe Ionut. si-a scos si autorizatie de plasuitcorradi scrie:mersi mult ionutz ai dovedit ca esti un pescar profesionist![]()
![]()
![]()
io am 2 banax helicon 5400 nf cu br .la 2,6 mil bucata si-s luate de pe net, dar nu mai stiu care magazin.sapa si tu pe la ala,pe la ala..metalice,tepene..am scos unu de 6 kile cu ea fara sa clipeasca..corradi scrie:deci acuma imi iau cu bite-runner asa si cam ce mulinete .. cam ce firme ca sa stiu ce iau