discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
BamseBST
- veteran

si inca ceva !

Merita sa-mi iau o Daiwa SOL din US (mi-o aduce cineva de paste ) sau sa-mi iau un Tehnium de la noi cu 5 mil??
astept pareri! multam
-
andrei-ovidiu
- veteran

-
sprosalmorapala scrie:si inca ceva !

Merita sa-mi iau o Daiwa SOL din US (mi-o aduce cineva de paste ) sau sa-mi iau un Tehnium de la noi cu 5 mil??
astept pareri! multam
Technium-ul nu face 5 mil., pt. ca este sub Stradic dupa parerea mea ca si calitate, iar un Stradic gasesti si pe la 130-140-150 EUR! deci...
-
THE-_CROW
- utilizator constant

sprosalmorapala scrie:Sa ma lamureasca si pe mine careva...mulinetele daiwa din magazinul Cabelas sunt facute in China , Koreea ,sau Japan??? si care e marea diferenta k nu ma inteleg nimik
unii zic k japonia e mana de lucru cea mai buna alti... k nu conteaza ...deci cum sta treaba ???

....Multi de aici ....adica Canada ....zic ca daca sunt facute in japonia ..sunt mai de calitate....nu stiu ce sa zic....astept twin power-ul meu din japonia...si pe urma o sa vad..

....faza e ca cele din japonia sunt mai scumpe....deci sper sa fie si mai bune..

-
horacleus
- utilizator constant

Eu tocmai mi-am adus de la Cabelas o Daiwa Exceler 3000 , made in China.
Mulineta arata si merge foarte bine, pt. cit a costat( 70 $).
-
RIon
- utilizator constant

...pai nu aproape 90% (din cate sunt pe piata) sunt facute in Popular Republic of China?
-
muscarul
- utilizator constant

salut
sa stii ca in nici un magazin de outdoor cu o oferta comparabila cu a lui cabelas nu o sa gasesti cate gasesti pe site. Uita-te la cabelas, basspro, diskssportinggoods, sports authority, you name it.
De ce? Pai imagineaza-ti de cat spatiu ar avea nevoie, de cati angajati etc...
God Grant that I may live to xxx until my dying day, And when it comes to my last cast
I most humbly pray, When in the Lord's safe landing net I'm peacefully asleep,That in His mercy I be judged As big enough to keep.
-
meas
- veteran

Vad ca tot spuneti ca uneltele de pe site-ul Cabela's sunt facute ba in China ba in Japonia sau aiurea.
Exista ceva "made in the USA"???
Am vazut la un batz Shakespeare,scris cu bold,ca blankul este fabricat in state.E numai reclama

Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!
-
muscarul
- utilizator constant

meas, marea majoritate se fac in asia. de ce? pai simplu. un american nu vrea sa lucreze sub 25-30 de dolari la ora... un asiatic lucreaza pentru 2-3-4 dolari la ora. fa si tu un calcul

.
Inca ceva, daca l-ai vazut in Romania, sansele inclina spre varianta cu tzeapa

Ce e facut in america e greu de gasit si.... scump
God Grant that I may live to xxx until my dying day, And when it comes to my last cast
I most humbly pray, When in the Lord's safe landing net I'm peacefully asleep,That in His mercy I be judged As big enough to keep.
-
meas
- veteran

Batzul de care zic l-am vazut pe site-ul Basspro.Acelasi batz e si pe Cabela's dar acolo nu scrie ca blankul e facut in state.
Parca nu-mi vine sa cred ca aia de la Bass sunt mincinosi iar cei de la Cabela's aduc blankuri din Asia(avand in vedere ca la ei nu scrie)
Pe de alta parte,la cata marfa este facuta in est,nu m-ar mira daca Asia ar fi un nou stat din confederatie

Asa s-ar explica expresia "made in the USA"

Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!
-
aZu
- utilizator constant

Oameni buni, daca voi aveti impresia ca se poate compara calitatea japoneza cu cea chinezeasca...
Nu prea au multe in comun!
Nu se poate compara muncitorul japonez care e....putin cam perfectionist, cu muncitorul chinez ( era sa zic roman

) care nu stie cum sa faca sa treaca ziua cit mai repede si sa munceasca cit mai putin. Nu mai zic ca nu sunt nici prea scoliti.