Salut fratilor intr-ale spiningului !
Chiar nu pot sa inteleg de ce orice topic la care participa mai mult de 7 - 8 useri are tendinta sa se transforme intr-un razboi total,nu se admite pararea celuilalt,santem mai dastepti de cat toti la un loc,nu admitem contraziceri,samd.Acest topic,foarte util dealtfel,este un exemplu elocvent a ceea ce scriam mai sus. Sant multi care nu au desfacut niciodata o mulineta (de frica,de lene,de necunoastere,etc) si in loc sa le dam un sfat si o mana de ajutor ii dam la cap celui care a postat inaintea noastra.
Este f. normal sa existe mai multe preferinte : lui edi_curiosul ii plac blondele,lui Jedi ii plac brunele,l;ui fsandor grasele,lui bradypus nasoalele si mie imi plac TOATE !!!
Acum serios vorbind,va zic si eu doua chestii din experienta personala in materie de intretinut mulinete :
- cel mai bun agent de curatare (dupa mine) este kerosenul (un fel de gaz mai elevat). Este mai greu de procurat dar este "gras",dupa uscare piesa degresata face o aderenta mult mai buna cu vaselina (chiar RAMA,PRESIDENT,etc)
- cea mai buna vaselina pe care am folosit-o vreodata este o vaselina pe care un prieten mi-a adus-o din Japonia, care se cheama MOLYKOTE iar firma avea logo-ul " ceva uns cu MOLYKOTE nu-l mai ungi niciodata" - reclama sufletul comertului. Adevarul este ca aceasta vaselina are o aderenta pe metal incredibila,rezista f.f.f. mult in timp si aproape ca nu se spala cu apa.
Exista si in Romania firme care comercializeaza MOLYKOTE (produsa in USA) dar dragii mei carcotasi,este f. scumpa.(cea mai speciala ajunge si la 700 E/kg)
Dar conform principiului " dai un ban da' nu-l mai ai " eu o folosesc in continuare.
Daca sant amatori ne putem asocia sa cumparam un KG
Va doresc o primavara cat mai rapida.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.