Alt începător...

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 11 Mai 2009, 09:04

:evil:

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 11 Mai 2009, 10:46

ce ai bre, grecule ?

nici macar nu m-am gandit cand am scris, si tu acu ma tragi la raspundere , desi ti-am raspuns prompt ca ai dreptate ???

ce te strambi la mine asa ???

cand am vazut mesajul tau azi dimineatza m-am dus imediat pe site la st croix sa verific .... si am confirmat .....

si daca te intreaba cineva, cand am scris mesajul ala, cred ca eu personal eram convins ca sunt fuji !!!!!!! : P :P :P :P :P ofticosule :D :D :D

am 4 stcroix acum, am mai avut unul si l-am dat, si o sa-mi iau un legend tournament bass cat de curand ( 6.8 cu 5/8 oz actiune, extrafast ).

de aia vand 2 bete. nu incercam sa aburesc pe nimeni, cu calitatile "nebanuite" alea lansetelor mele :P :P :P

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 11 Mai 2009, 10:50

nu am zis-o cu gand rau numa ca am si eu premieru si ma gandeam ca al tau ii cu fuji si eram gelos
stiu ca erai in febra vanzarilor si te-a luat valu sper ca nu ti-am stricat afacerea :D

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 11 Mai 2009, 11:09

ok ok :D :D :D no offence intended, none taken .....

premierul e lanseta foarte cinstita , cu un raport calitate pret excelent ....

ma rog, daca te uiti de la un anumit nivel de calitate in sus ....

dar avand in vedere ca io vin din pescuit la crap niste ani in competitie, unde o lanseta buna era fo 250-400 de euri asa, si la 4 bete pe rod pod mai aveai macar 1 daca nu 2 de rezerva, plus inca o lanseta spod, si una de marker, evident si 6 mulinete pe langa etc etc etc ..... nu mi se par scumpe neaparat astea din clasa de pret in care intra premierul ...... :D :D :D

le vand pe astia doi ca vreau neaparat una mega extra hiper fast, si pana in 17.5 grame, ca asa mi s-a nazarit mie :D :D :D

si-a luat un pretin tournament bassul ala, si m-am indragostit si eu, desi e dintr-o bucata .....

da vad ca nu vrea nimeni premierele mele impecabile ... l-eam bagat la super oferta acu, daca nici asa nu le ia nimeni in 3 aile, le tin da-le in doamne iarta-ma, ca nu stau eu in 500 sau 600 de ron, din fericire ....

rookie4ever
utilizator constant
utilizator constant

Alt începător...

Mesaj de rookie4ever » 27 Mai 2009, 07:36

M-a traznit o tampenie ... :idea: caci ma gandesc serios sa macelaresc batul, dar dupa ce ajung cu el la cineva care se pricepe ca mi-e mila de inele(si dau cu monofilament deocamdata).
A incercat cineva sa prelungeasca un blank? adica "cotorul"...
Ma bate gandul sa incerc...

rookie4ever
utilizator constant
utilizator constant

Alt începător...

Mesaj de rookie4ever » 02 Iun 2009, 10:09

A reusit cineva sa ma faca sa pastrez inca o vreme inelele. Momentan am inceput sa scot mandrina care pare imposibil de urnit din loc. Am reusit pana acum sa nu zgari blancul, dar nu pot spune acelasi lucru despre degetele mele...
Stie cineva cum pot inmmuia rasina care tine mandrina? Daca incerc cu foc risc sa nenorocesc blankul?
Va multumesc anticipat!

kriss-wolf
veteran
veteran

Mesaj de kriss-wolf » 02 Iun 2009, 12:25

DA !!!
Se ia o oala se pune apa , oala in care sa bagi batul, pana sa se acopere mandrina cu apa, se pune la fiert , Atentie a nu se atunge blancul direct de oala fierbinte se lasa la fiert mult si bine( 10 -15 min ) se extrage din apa se apunca cu o carpa ca de nu te arzi de nu iti mai trebe nik si se roteste stanga dreapta daca nu iese din prima se mai inceasca odata ( mie mi-a iesit din max 2 fierturi ciorba de mandrina buna ca si noua.
Se serveste rece cu garnitura de chiuloasa!
Pofta nebuna !

kriss-wolf
veteran
veteran

Mesaj de kriss-wolf » 02 Iun 2009, 12:30

Pt ca ti-am dezvaluit acest secret profesinal ...dai o bere cu prima ocazaie cand ne vedem in oras :D

rookie4ever
utilizator constant
utilizator constant

Alt începător...

Mesaj de rookie4ever » 16 Iun 2009, 14:04

Salutare!
Am reusit sa dau mandrina jos... Nu pot sa zic ca nu as fi zgariat blank-ul...
Stie cineva daca exista un magazin care sa vanda "componente" pt lansete in Bucuresti?(Sunt inca destul de reticent cand vine vorba de cumparat online)
Multumesc.

darkseth
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de darkseth » 16 Iun 2009, 15:19

Incearca la Abrevis(langa Foisorul de Foc)

Scrie răspuns