Alt începător...

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 07 Mai 2009, 12:47

pe www.abrevis.ro, www.rodbuilding.ro etc. gasesti componentele. inele fuji, etc.

google, documenteaza'te, sunt si forumuri de rodbuilding, apoi le poti pune singur. nu e totusi un blank Loomis sa'ti para rau daca il belesti :)

dupa capul meu, desi n'am montat nici un bat pana acum, as pune Fuji AT, L, LV si Y, top SIC.

sunt multi oameni care se pricep la treaba asta, poate'ti raspunde unul aici.

cheers

kriss-wolf
veteran
veteran

Mesaj de kriss-wolf » 07 Mai 2009, 14:36

daca necesita asa multe modificari batu , parerea mea e ca nu merita mai bine cumperi unu nou cu modificarile o sa te ajunga pe undeva pe la 170 ron fara manopera .... zic eu sa o lasi balta

Bic
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Bic » 07 Mai 2009, 16:24

todi,eu am scris doua randuri,tu ai citit unul singur.Citestele si pe al doilea,nu e greu.Poate ti sa parut ca m-am luat de tine.Ti sa parut.Apropo sa dai jos o mandrina de metal e o treaba foarte misto daca nu ai norocul sa plece singura,nu doresc la nimeni asa placeri.

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 07 Mai 2009, 17:01

bre, cat costa lansata asta de noua, la magazin ?

de curiozitate asa ....

rookie4ever
utilizator constant
utilizator constant

alt incepator...

Mesaj de rookie4ever » 07 Mai 2009, 17:46

@ toni f
Din ce am apucat sa vad eu e in jur de 300 de lei(ron)... Daca era sa imi iau eu o lanseta optam pt altceva la banii astia, dar calul de dar... :lol:
Are un prieten o cunostinta care e mare pescar si care isi face singur lansetele si poate reuseste sa ma ajute sa salvez blanckul...

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 07 Mai 2009, 18:08

300 ron ?????

uite ce vand eu la 300 de ron, si vad ca nu se baga nimeni !!!!!!!

st croixe de la mama lor, cu inele fuji, si madrine fuji, si toate cele, si care sunt deja puse bine si nu mai munceste nimeni sa le indrepte !!!!!

daca iti face cineva treaba moca, mai e cum mai e ....
dar oricum tot bagi ca popa 150-180 de ron in materiale ... tre sa iei si pluta, ca nu stiu daca o sa o poti salva ... si nu stiu daca se merita , in the end :?

mai bine mai pui nitel si iei un st croix de la mine :D :D :D :D

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 07 Mai 2009, 20:29

Bic, nu mi s'a parut ca te'ai luat de mine, nici pe departe, poate am fost prea taios dar omul a spus clar ca batul e cadou si ca vrea sa faca ceva cu el. de'asta am spus ce'am spus.

asa hai sa aruncam toate sculele la gunoi daca se pune putin praf pe ele. ideea este ca nu se poate pescui cu ea sub nici o forma, desi blankul mi s'a parut foarte bun.

de'aici, pana si de curiozitate poti sa te apuci sa pui o mandrina si niste inele. poate'ti place, poate te faci rodbuilder. cine stie?

e doar un punct de vedere, cheers

rookie4ever
utilizator constant
utilizator constant

Alt începător...

Mesaj de rookie4ever » 08 Mai 2009, 08:47

@ todi
multumesc pentru ajutor. As vreau totusi sa stiu cum a reusit prietenul acela al tau (cu somnul de 20-25 kg) sa rezolve multele inconveniente pe care le are batul asta? Cat despre rodbuilding, chiar ma bate gandul :headbash: , dar cred ca trebuie, pe langa abilitati foarte bune de bricolaj, multa experienta pe malul apei si eu d'asta nu am.

grecu
veteran
veteran

sal

Mesaj de grecu » 08 Mai 2009, 14:14

@toni f premieru are inele fuji ?

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 11 Mai 2009, 07:17

nu, dar dadea bine in cadrul textului ..... :D :D :D

sint batson forecast aluminium oxide .... o mica scapare .... :D :D :D