Alegere sonar

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 18 Iun 2008, 21:33

Nu e asta. Vreau un model portabil si asta imi place cel mai mult. Afisajul pare unul reusit, iar in rest e ok. M-am uitat si la alte firme, totusi mi se par inferioare din punct de vedere al afisajului fata de Humminbird.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 18 Iun 2008, 21:47

dan bobei scrie:Nu e asta. Vreau un model portabil si asta imi place cel mai mult. Afisajul pare unul reusit, iar in rest e ok. M-am uitat si la alte firme, totusi mi se par inferioare din punct de vedere al afisajului fata de Humminbird.
Cum te-ai uitat ? Si eu am facut la fel si pana la urma am ales Lowrance. Deja fptul ca poti lua de pe net programul de functionare si utiliza scula pe PC ca si cum ai fi in barca e ceva. Dupa aia vezi ca scula functioneaza in multe limbi si unitati de masura. Iar e ceva. Si dupa ce l-am primit am vazut ca refreshul este instant ceea ce pentru mine e obligatoriu. Trebuie sa-mi vad momeala pe sonar si sa vad si somnul cand intra in conul sonarului cand bat la clonc.
565 implineste unele din aceste sarcini. Am prieteni care il au. Iti vezi naluca sub barca. Insa programul de pe net, limba pe care o poti schimba si masurile anglo-saxone sau europene pauza.
Tot nu am inteles, de ce vrei portabil ? Si eu vroiam asa dar m-am convins ca toate sunt potabile de fapt.

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 18 Iun 2008, 22:06

Din ce am putut sa vad pe net, diverse poze cu ele. Banuiesc ca diferenta intre ce poti vedea pe un site oficial sau la un dealer important nu difera de realitate. Vreau un model portabil sa nu mai fiu nevoit sa car dupa mine o baterie, rezolvand problema cu cativa acumulatori mici.

Daca ai cumva niste poze cu sonarul tau "in exercitiul functiunii", te rog sa imi trimiti si mie, sa imi fac o idee.

Merci

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 18 Iun 2008, 22:46

Pai al meu avand un ecran color consuma mult si imi trebuie baterie de masina. La 565 o mica baterie de alarma ajunge. Iti pun maine fotografiile, nu sunt pe PC-ul cel bun. Pe cel bun l-am lasat in masina in parking. :lol:

Pop Vasile
senior
senior

Mesaj de Pop Vasile » 19 Iun 2008, 07:46

Multumesc Tudor.
Comand acum un Fishfinder 140

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 19 Iun 2008, 21:34

Sonarul meu e asta :

Imagine

Fiind color mananca multa energie. Imi trebuie o baterie de masina ca sa-l folosesc toata ziua. Pe un sonar alb negru o mica baterie de alarma sau de scooter merge perfect si nu iau mai mult loc decat bateriile sau acumulatorii pentru sonare portabile.
Pe foto de mai sus era prima oara cand am utilizat acest sonar si sensibilitatea era reglata prea tare. Acum nu ma mai uit la atatia paraziti. Se vede insa ca era peste acolo.

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 19 Iun 2008, 22:37

Mda, frumos, ce sa zic. Oricum este dublu (cel putin) la pret fata de ce imi pot permite la ora actuala. Merci pentru poza. :wink: Ma mai gandesc, totusi un 565 mi se pare o alegere buna.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 20 Iun 2008, 08:02

565 nu e alegere proasta dar daca-l iei din US va sti numai picioare, fahrenheit si engleza. :lol:

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 20 Iun 2008, 08:27

Vezi pe lebaron.ca . Au 565 pentru export se pare. Trebuie intrebati. Multi francezi cumpara de acolo.

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 20 Iun 2008, 19:38

Am incercat pe site, e de bine, raspunsul lor fiind: "Yes available, price special $261.45". Acum intreb eu, daca (cu noroc) gasesc pe cineva acolo care sa-l cumpere si sa mi-l trimita, nu mai platesc taxe vamale, tva si alte prostii? (de la persoana la persoana). Pe de alta parte pachetul se poate rataci , si atunci e ...... trist. Cat ar mai fi transportul de acolo?

Merci tudor .

Scrie răspuns