Alegere Mulineta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Pentru ca pentru unii numai ideea de a da o gasca de bani pe o scula de pescuit pare obscena si cocalareasca. Sunt oameni pentru care valoarea banului e mai ancorata in realitate (spre deosebire de grija pentru cum isi sparge altcineva banii).
Parerea si sfatul meu este ca decat sa dai 100- 1000- 10000 de lei pe o scula de pescuit mai bine iti iei cea mai ieftina scula posibila si restul banilor mi-i pui intr-un cont bancar (pe care ti-l pot trimite pe pm) in schimbul unei povesti induiosatoare despre cum voi folosi banii acestia spre binele tau facilitandu-ti fericire eterna in viata de apoi.
Parerea si sfatul meu este ca decat sa dai 100- 1000- 10000 de lei pe o scula de pescuit mai bine iti iei cea mai ieftina scula posibila si restul banilor mi-i pui intr-un cont bancar (pe care ti-l pot trimite pe pm) in schimbul unei povesti induiosatoare despre cum voi folosi banii acestia spre binele tau facilitandu-ti fericire eterna in viata de apoi.

eu nu ma consider cocalar si nici nu vreau sa par, am si eu mulinete de 50 de lei, de 80 de lei, dar m-am saturat sa arunc banii cumparand toate porcariile care dupa un timp caraie si fac in toate felurile, mai bine am strans ceva bani si imi cumpar o scula in adevaratul sens al cuvantului, este o investitie pe termen lung care cu timpul se amortizeaza. am vazut ca pe toate forumurile se deraiaza de la subiect, oricum va multumesc pentru raspunsuri.burtea scrie:Pentru ca pentru unii numai ideea de a da o gasca de bani pe o scula de pescuit pare obscena si cocalareasca. Sunt oameni pentru care valoarea banului e mai ancorata in realitate (spre deosebire de grija pentru cum isi sparge altcineva banii).