mersi de oferta ... dar vreau un bat mai mult pt slidere, plastice.. etc dar din pacate experienta mea legata de ele e cam jos rau de tot.
am observat si eu ca e un pic prea rigid... iar pescuitul il voi face mai mult din barca.
alegere echipament
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: alegere echipament
nici nu stiu daca merit custom.. deorece nu pea stiu ce sa cer... prefer sa le simt la mana pt a mi da seama cam de ce am nevoie
G1311 si XOR-ul se schilibreaza bn cu mulinete 240-270gr care ar fi super daca ar fi si made in Japan.Sunt fan Daiwa dar pescuiesc cu Shimano
asa ca ti-as recomanda Twin Power pt Lami si Aspire pt Mega (se asorteaza culorile si sunt printre putinele Japan made-uri cu doi tamburi) si ca sa te agit putin te rog sa iei in calcul la 400eur Megabass Hedgehog Blackout F5ST-60XS 1/16-3/4 5-17 lb pe care deasemenea cred ca o scot la vanzare si te asigur k e imbatabila din barca

Ai grija sa nu ajunga sa-ti placa sa cumperi scule mai mult decqt sa pescuiesti
asa cum am patit eu. si ca sa scap de chestia asta am cumparat piese top si sa zicem ca nu-mi pare rau decat cand ajung pe infectiile de balti din jurul Buc sau la Dunarea electrocutata dintre Giurgiu si Calarasi... Tinand cont de toate aspectele astea legate de unde traim si pescuim o sa incerc sa-ti dau pe zi o varianta pt stiuca din barca care sa te satisfaca pe orice apa si cu incadrament in jurul 300eur

Legat de achizutionarea sculelor stiu si eu cum e.. tocmai am renuntat la crap, dupa ce am cheltuit peste 18.000 ron doar pe scule.. iar acum am ajuns sa le postez la vanzare la un pret de nimic
Se intimpla la mai toti pescarii,cautam cei mai scump si ne dam seama mai tarziu ca ne descurcam si cu ce aveam inainta,adica variante mai ieftine....momentan cumpar lansete intre 100-150 euro si de mana a doua,modele mai scumpe vandute mai ieftin dupa ce au fost folosite...