alegere echipament
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
alegere echipament
Va salut prieteni pescari!
De curand m am gandit sa achizitionez o lanseta si o mulineta de calitate.. am destul de multe si asa dar parca as vrea un set pt joca lake.. bugetul e de aprox 1500 ron.. la mulineta m am gandit la un stradic ci4+ sau un aero cu x-ship.. sau poate ma ajutati sa gasesc ceva mai bun. La lanseta m am blocat, as cam lua una dintr o bucata, poate o actiune rapida.. inca nu stiu.. aici intervine ajutorul vostru. Mulțumesc
De curand m am gandit sa achizitionez o lanseta si o mulineta de calitate.. am destul de multe si asa dar parca as vrea un set pt joca lake.. bugetul e de aprox 1500 ron.. la mulineta m am gandit la un stradic ci4+ sau un aero cu x-ship.. sau poate ma ajutati sa gasesc ceva mai bun. La lanseta m am blocat, as cam lua una dintr o bucata, poate o actiune rapida.. inca nu stiu.. aici intervine ajutorul vostru. Mulțumesc
Re: alegere echipament
eu as zice daca tot vrei sa bagi bani.. sa bagi in echipamentu care il folosesti cel mai des. 
daca aici mergi .. atunci ia o mulineta mai solida.. ti-as recomanda biomasterul daca vrei shimano..
lanseta
depinde ce lansezi cu ea
) 

daca aici mergi .. atunci ia o mulineta mai solida.. ti-as recomanda biomasterul daca vrei shimano..
lanseta

"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
ma gandeam la un 10-30g ... aici e problema ca nu prea stiu ce sa aleg si incerc sa evit cumpararea a 7 lansete pana sa ajung la ceea ce am nevoie. de folosit voi folosii carlige offset lestate si naluci mari de minim 10cm..
tintele vor fi stiucile mari de pe joca lake serbia... si cam vreau anu viitor sa merg doar acolo.
tintele vor fi stiucile mari de pe joca lake serbia... si cam vreau anu viitor sa merg doar acolo.
10-30g nu e cam putin pentru stiucile din Serbia??
Eu as cauta ceva de la 15-50g...
Eu as cauta ceva de la 15-50g...
nu stiu de suli, de aceea cer ajutorul vostru
ce stiti de lansetele Shimano Stradic Spinning 2,46m ? is ceva model 2013, albe cred si au inele fuji alconite
ce stiti de lansetele Shimano Stradic Spinning 2,46m ? is ceva model 2013, albe cred si au inele fuji alconite
Nu cunosc modelul..in general nu folosesc Shimano,sint cam ,,moi,,dupa parerea mea,daca ai pescui cu reactive ar fi buna marca Shimano...eu te-as sfatui cu ceva marci american St.Croix,Kistler,Gloomis...actiune fast,sint rapide si cu putere pe cotor,perfecte pt.gume....dar sint putin mai scumpe...shabazz scrie:nu stiu de suli, de aceea cer ajutorul vostru
Arunca o privire pe xxx shop si vezi ce gasesti....sau pe forum de mana a doua gasesti ceva..
Se pare ca nu m-a lasa sa postez alt magazin...reguli de forum...suli scrie:Arunca o privire pe xxx shop si vezi ce gasesti....sau pe forum de mana a doua gasesti ceva..
http://www.cabelas.com/product/Fishing/ ... t104836680
ce ziceti de asta?
spre rusinea mea o cam dau in bara cu diferenta intre oz si grame... poate ma ajuta cineva
ce ziceti de asta?
spre rusinea mea o cam dau in bara cu diferenta intre oz si grame... poate ma ajuta cineva