RYOBI scrie:Ok o sa revin cu un review complet cu modelu asta da carlige
Mustad 60 Degree Jig 32798BLN
Prima impresie este f buna sunt negre cromat asemanatoare cu HW la textura si grosimea sarmei, f ascutite spinul mic rotunde in sarma pana la curbura si de la curbura batute pe lateral sau aplatizate pt o rezistenta sporita la dezdoire.
Am pus poza de pe tacklewarehouse pt ca este f realista exact asa arata dar culoarea e mai inchisa.
Oricum astia de pe tackle warehouse au cele mai profesioniste fotografii la articole de pescuit.
Revenind la subiectul topicului pescuiesc exclusiv cu HW, doar in locuri cu multe agataturi incerc sa le menajez nu am gasit niciodata carlige cu vf stramb sau tesit sunt rezistente si pescuite in bolovani inteapa bine binenteles ca nu au vf indestructibil dar e cel mai rezistent varf din pct-ul meu de vedere.Am cumparate si din RO dar si din state nu am vazut diferenta intre ele, luate doar de la distribuitorul oficial de la noi.
Probabil sa existe si feekuri dar sunt sigur ca le-as identifica in 2 secunde dupa ce as pune mana pe ele pt ca nu au cum sa fie nici macar asemanatoare cu originalul doar trebuie sa le pipai varful si s-a termint cu HW chinezesti.
Pt mine sunt nr 1.
FUDO la 1,25RON carligul au iesit din calcul raman la GAMAKATSU HW.
EXISTA TOTUSI UN MOTIV PT CARE GAMAKATSU HW SUNT CELE MAI SCUMPE si inca o chestie nu am vazut niciodata da niciodata reduceri in state la HW oare de ce?