alegere Cabelas vs St. Croix
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
alegere Cabelas vs St. Croix
Daca ati avea de ales intre St. Croix Avid Spinning Rods - Drop Ship ASLG90MHF2 9' MH Fast 2 8-17 3/8 to 1-1/4 si xxx Eagle® XML Spinning Rods Cabelas XCLS906-2 9' 10 - 20 1/2 to 2 2 H C si St. Croix Avid Spinning Rods AS90MHF2 9' 2 MH Fast 8-17 3/8 to 1-1/ pentru pescuitul la stiuca si alti rapitori mai mari ce ati alege. Va multumesc anticipat si pe aceasta cale si domnului Ioan Scurtu ! Am deja un CabelasFish Eagle® XML Spinning Rods XCLS1004-2* 10' 8 - 15 3/8 to 1 2 M C dar parca e un pic moale ptr stiuca.
- costica_fishing
- veteran

@ costica,
daca vrei un bat rigid s-ar putea sa fie nevoie sa te orientezi la alea mai scurte. am vazut un avid de 7 fast si era la fel de bleg ca medium fast-ul meu (lamiglas, tot de 7 si putere similara).
altfel, ce sa zic, avid-ul e un bat super misto si singurul care iese din fabrica cu maner fain. si eu am fantasmat mult timp daca sa-mi iau sau nu modelul lor de la 5 la 17g, ala clar este bat universal pentru orice peste de la noi (in afara de somn).
- costica_fishing
- veteran
mi imi plac XML-urile!
Dar asta de 9' tot bleg e! Are inele cu 2 picioare (ceea ce nu imi convine de loc)....etc!
Dealtfel, cam tot ce este peste 2,40 e gandit pt steelhead ... adica mai moi
Asa ca ..altceva!
Asta e iute?
io vreau in principal pt Dunare, Siret, Olt...etc... sa dau cu jiguri mari!
Dar asta de 9' tot bleg e! Are inele cu 2 picioare (ceea ce nu imi convine de loc)....etc!
Dealtfel, cam tot ce este peste 2,40 e gandit pt steelhead ... adica mai moi
Asa ca ..altceva!
Asta e iute?
io vreau in principal pt Dunare, Siret, Olt...etc... sa dau cu jiguri mari!
near the beer
sau iti iei un blanc cum iti doreste inimioara si ti-l montezi tu.
my next rod, daca ma hotarasc vreodata sa-mi iau unul doar pentru jiguri, o sa fie un blanc de casting dintr-o bucata mobilat elegant cu sic-uri si cu mandrina din aia cu blanc expus. astea de casting au super rezerva de putere, nu-sh de ce draq nu ne fac si noua pentru spin din fabrica.
my next rod, daca ma hotarasc vreodata sa-mi iau unul doar pentru jiguri, o sa fie un blanc de casting dintr-o bucata mobilat elegant cu sic-uri si cu mandrina din aia cu blanc expus. astea de casting au super rezerva de putere, nu-sh de ce draq nu ne fac si noua pentru spin din fabrica.
- costica_fishing
- veteran