alegere Cabelas vs St. Croix
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- costica_fishing
- veteran
Re: alegere Cabelas vs St. Croix
Eu as prefera ST. CROIX Avid AS90MHF2. pt.stiuca.porto1 scrie:Daca ati avea de ales intre St. Croix Avid Spinning Rods - Drop Ship ASLG90MHF2 9' MH Fast 2 8-17 3/8 to 1-1/4 si xxx Eagle® XML Spinning Rods Cabelas XCLS906-2 9' 10 - 20 1/2 to 2 2 H C si St. Croix Avid Spinning Rods AS90MHF2 9' 2 MH Fast 8-17 3/8 to 1-1/ pentru pescuitul la stiuca si alti rapitori mai mari ce ati alege. Va multumesc anticipat si pe aceasta cale si domnului Ioan Scurtu ! Am deja un CabelasFish Eagle® XML Spinning Rods XCLS1004-2* 10' 8 - 15 3/8 to 1 2 M C dar parca e un pic moale ptr stiuca.
Batul pt. drop shot,ca orice bat pt. acest stil de pescuit trebuie sa aiba varful mai sensibil pt a sesiza atacul pestelui in momentul "caderii" nalucii si putere destula pt a face fata la un peste mai mare si deci nu e indicat la stiuca.
Jean Scurtu
Va multumesc ptr raspunsuri si am dat comanda ptr un St.Croix. Imi vine in doua saptamani si tata de abia astept sa se incalzeasca si pe aici prin Montreal ca m-am saturat sa tot astept. E jale cu iarna pe aici dar peste este cam de zece ori mai mult ca in Romania. Peste ceva vreme sper sa postez si eu ceva .... vederi...cu pesti.
Sanatate si fir intins la rapitorii de pe rapitori.ro.
Sanatate si fir intins la rapitorii de pe rapitori.ro.