Situatiile cu adancimi de 12-13 metri si salai/stiuci sarite de 2 kile sunt doar situatiile de exceptie. Pescuitul pentru care vreau blankul este un pescuit de biban, din barca, pe adancimi cuprinse intre 4 si 7 metri, cu jiguri de la 3 la 7 grame si shaduri de 5 centimetri.
Ideea e ca, pe unele din aceste zone unde pescuiesc eu sunt si unele ruperi de nivel ce sar pana la adancimile mentionate, si acolo de obicei am dat de dinti mari...
Intradevar, pe acele adancimi de 12-13 metri pescuiesc cu un bat M, si oricum folosesc jiguri mai grele, de 11 sau 14 grame, dar am momente cand ma apuca bibaneala si am nevoie de un light.
Alegere blank
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Light-ul merge bine pina pe la 3m,dar pentru adincimi mai mari de atit poate ar merge bine un m-l ,pina in 10gr..
Gasesti blancuri foarte faine si in oferta st.croix.Am pescuit cu light-ul de 6,6ft,fast,din seria premier si este un blanc foarte reusit.Acuma au scos ceva blancuri noi eyecon,tot pe blancuri sc2,daca nu ma insel..Este de unde sa alegi..
Gasesti blancuri foarte faine si in oferta st.croix.Am pescuit cu light-ul de 6,6ft,fast,din seria premier si este un blanc foarte reusit.Acuma au scos ceva blancuri noi eyecon,tot pe blancuri sc2,daca nu ma insel..Este de unde sa alegi..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.