alegere barca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
alegere barca
doresc sa imi cumpar o barca gonflabila iar bugetul este undeva in jur de 3000 lei.
ce parere aveti despre Baracuda RY-BC300, Kingfisher 270MS chila gonflabila, pentru pescuitul din barca a doua persoane.
ca si motoare electrice ce imi puteti recomandati intre , sa zicem , un Minn Kota Endura de 30-40 lbs si un Baracuda cu aceeasi putere?care este mai fiabil dintre aceste doua motoare?
imi puteti recomandati in acest buget o alta barca?
despre motoare ce parere aveti, exist optiuni mai bune?
ce parere aveti despre Baracuda RY-BC300, Kingfisher 270MS chila gonflabila, pentru pescuitul din barca a doua persoane.
ca si motoare electrice ce imi puteti recomandati intre , sa zicem , un Minn Kota Endura de 30-40 lbs si un Baracuda cu aceeasi putere?care este mai fiabil dintre aceste doua motoare?
imi puteti recomandati in acest buget o alta barca?
despre motoare ce parere aveti, exist optiuni mai bune?
-
- veteran
Rinus, o simpla cautare in forum te putea ajuta pentru inceput. Daca totusi nu te descurci, uite aici un topic despre barci pneumatice si aici si aici ceva despre barci. Citeste cu atentie si ai sa ai de castigat.
Legat de motor, uite aici un subiect despre motorizari pentru barca de 2,7 m:
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... pneumatica.
Spor la citit.
p.s. eu unul calaresc o Baracuda de 2,7 si sunt foarte multumit. Material bun, rezistent, foarte stabila pe val, destul de greluta (cam 50 kg) insa raportul calitate-pret e unul bun.
Legat de motor, uite aici un subiect despre motorizari pentru barca de 2,7 m:
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... pneumatica.
Spor la citit.
p.s. eu unul calaresc o Baracuda de 2,7 si sunt foarte multumit. Material bun, rezistent, foarte stabila pe val, destul de greluta (cam 50 kg) insa raportul calitate-pret e unul bun.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
- andriipopa75
- veteran
e ok baracuda de 2,70 dar pentru 2 pescari e la limita de jos (spatiul util, interior nu sare de 1,7 m.
o alta problema la barcile pneumatice mai mari si rezistente (groase) e greutatea, > 40kg ceea ce presupune 2 oameni pt manevrare .
motorul maxim pt baracuda asta este un 8 cai in 2 timpi sau un 5-6 cai in 4 timpi (au cam aceasi greutate) .
o alta problema la barcile pneumatice mai mari si rezistente (groase) e greutatea, > 40kg ceea ce presupune 2 oameni pt manevrare .
motorul maxim pt baracuda asta este un 8 cai in 2 timpi sau un 5-6 cai in 4 timpi (au cam aceasi greutate) .
eu am o baracuda de 2.7m si o manevrez singur, o pun relativ usor pe apa, dar o scot ceva mai greu insa reusesc sa o manevrez singur - pescuiesc pe Olt si nu am locatii speciale de intrat cu barca.andriipopa75 scrie:e ok baracuda de 2,70 dar pentru 2 pescari e la limita de jos (spatiul util, interior nu sare de 1,7 m.
cat priveste motorizarea maxima........prietenul meu are o baracuda de 2.4m echipata cu un 6cp/4t si merge de rupe, intra in planare imediat si nu este greu pt barca
pe 2.7m am vazut pus unul de 8cp/4t si omul zicea ca a avut si 15cp pe ea, dar i s-au parut prea mult, zicea ca un 10cp este ideal
-
- veteran
Eu iti sugerez totusi sa-ti iei un electric de putere mai mare de 30 lb.ad_rinus scrie:mltumesc pentru sugestii cat si pentru link-urile ce mi-au usurat documentarea.
in cele din urma m-am decis, voi achizitiona o Barracuda de 2,7 si un electric MinnKota de 30 lbs, pentru lacuri.
Chiar si pe lacuri cind e vint o sa ai nevoie de viteza a 5-a sa iesi la mal ,in plus nici barca pe care vrei sa o cumperi nu-i foarte usoara asa incit un motor mai puternic iti va fi de real folos.
Parerea mea.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
am ansamblul asta si cred ca 30lbs uneori este cam putin, e de preferat un motor ceva mai puternic, insa daca nu esti pretentios si ai baterie buna te descurci si cu cel de 30lbsad_rinus scrie:mltumesc pentru sugestii cat si pentru link-urile ce mi-au usurat documentarea.
in cele din urma m-am decis, voi achizitiona o Barracuda de 2,7 si un electric MinnKota de 30 lbs, pentru lacuri.