Este mai mic, 29,5%, dar tot consistent rămâne.edi scrie:Asta da oferta de salon ,40% discount.ad_rinus scrie:am cumparat quicksilver/ul deja.cum se dezgheata il dau la apa ,sa vedem cum se comporta.
S-o stapanesti sanatos!
alegere barca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Acuma pe Dunare valurile de juma de metru nu is valuri...e apa incretita.Valurile incep de la 1m in sus.kleniacul scrie:Bravo,e o alegere buna,vei vedea pe Dunare,chiar pe valuri peste juma de metru vei sta linistit

Faina barcutza oricum si la bani buni...nu tre sa iesi cu ea pe furtuna.
Sa te folosesti de ea la max!

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- modigliani
- veteran
Stimati domni , ieri am fost pe Lacul Morii dupa dintos . Nu asta face obiectul postarii , ci finalul de partida la care-am probat trei motoare diferite pe o Baracuda .
Concret :
Am mers in felul urmator -
Baracuda 2,7 + Mercury 6 HP
Kingfisher 2,7 + Jhonson 6 HP ( 2 T - 2 cilindri )
B-Square Marina 2,7 + Mercury 5 HP .
Baracuda mea a glisat ca de obicei cu 6 HP-ul ei . Celelalte doua nu ( fiecare cu motorul ei ) . La final de partida am probat celelalte doua motoare pe Baracuda . Ei bine , s-a comportat absolut ireprosabil cu toate motoarele .
Imi pare rau ca n-am facut toate variantele ( motoare-barci ) . Cert este insa faptul ca dintre cele trei variante de barci Baracuda s-a dovedit ( a cata oara ??? ) a fi conceputa ireprosabil : chila , oglinda , stabilitate , podina , baloane , spatiu interior , etc .
Si ca sa repet parerea personala : calitate - pret ...... BARACUDA RULES !!!
................................................
p.s. - referitor la motoare , Jhonsonul de 6 HP , 2 T , 2 cilindri ..... a facut ,, toti banii " ! E mult peste Mercury 6 HP , 4 T , 1 cilindru . Practic am simtit inca vreo doi cai in plus ,, nechezand " in spatele barcii . Nu mai amintesc de silentiozitate si manevrabilitate . In schimb consumul ..... cam lasa de dorit !
Concret :
Am mers in felul urmator -
Baracuda 2,7 + Mercury 6 HP
Kingfisher 2,7 + Jhonson 6 HP ( 2 T - 2 cilindri )
B-Square Marina 2,7 + Mercury 5 HP .
Baracuda mea a glisat ca de obicei cu 6 HP-ul ei . Celelalte doua nu ( fiecare cu motorul ei ) . La final de partida am probat celelalte doua motoare pe Baracuda . Ei bine , s-a comportat absolut ireprosabil cu toate motoarele .
Imi pare rau ca n-am facut toate variantele ( motoare-barci ) . Cert este insa faptul ca dintre cele trei variante de barci Baracuda s-a dovedit ( a cata oara ??? ) a fi conceputa ireprosabil : chila , oglinda , stabilitate , podina , baloane , spatiu interior , etc .
Si ca sa repet parerea personala : calitate - pret ...... BARACUDA RULES !!!

................................................
p.s. - referitor la motoare , Jhonsonul de 6 HP , 2 T , 2 cilindri ..... a facut ,, toti banii " ! E mult peste Mercury 6 HP , 4 T , 1 cilindru . Practic am simtit inca vreo doi cai in plus ,, nechezand " in spatele barcii . Nu mai amintesc de silentiozitate si manevrabilitate . In schimb consumul ..... cam lasa de dorit !