alegere barca pneumatica

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 31 Ian 2010, 19:28

Top Gear...vezi ca acolo dau eronat caracteristicile la ET...ala este light si nu are chila gonflabila...vorbesc prostii aia.
La o adica gaseste Light, RYOBI..la noi in Cluj...cu 1790 ron -15% !!!..la AVAT...1521 Ron.cu tot cu TVA :)...dar el cauta altceva...cu chila...la ET barca cu chila e pe la 25 coco..dar parca ot e mai ieftina decat Kingfisheru'

RYOBI...daca iti fac cu ochii ET-urile...hai in Cluj...le gasesti la AVAT...inca mai au 15% reducere la tot...pe ala cu chila de 2.35 sigur il gasesti pe la 2200 RON....

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 31 Ian 2010, 19:36

Ma rog, se pare ca am gresit. Am dat primul link pe care l-am gasit. Am fost cu un tovaras sa isi ia ET-ul de 2,30m la unguri si stiu ca pretul lui era undeva la 22 mil. in vara. Iata si adevarul:
http://www.xxx.ro/produse/107/3282/B ... M-235.html

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 31 Ian 2010, 19:39

Da..numai ca ce i-am propus eu e niteel mai eftin..ma refer ca au acelas pret doar ca au reducere de 15% acum..plus ca Bistrita -Cluj...e cam 120 de km ;)

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 31 Ian 2010, 19:43

Eu la traeba asta sunt subiectiv ! La 140k ale mele kingfisherul meu de 270 ma strange la umeri ! Eu am postat comentariul ptr ca mi se parea ca se compara merele cu perele! ptr ca kingfisher 240 fara chila este...
Poti vedea pretul aici...
http://www.totalfishing.ro/barca-pneuma ... -1806.html
Si nu cred ca 40 cm transforma barca intr-o bavaria cruiser

Poate ma insel, dar cred ca king fisher e facuta in Romania cu materiale aduse de afara spre deosebire de et care cred ca este made in the people republic of china

Oricum daca vrei sa stai in picioare podina e de baza ca si chila! Eu in a mea , care este fara podina(cu celebrele scanduri),stau in picioare doar cand fac pipi :oops: :oops: :oops:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 31 Ian 2010, 19:44

Sa vin si cu impresii..ca asta cerea defapt el.

Am Light-ul de un sezon, deci mare branza nu pot sa zic deocamdata cu rezistenta in timp. Eu sunt multumit deocamdata cat este de stabila(m-a prins o furtuna pe Colibita), materialele, lipiturile mi se par ok...dar repet o am de primavara trecuta....deci mai vedem.

Cu podina segmentata: nici eu nu recomand pentru pescuitul in picioare(pentru cine este important...pentru mine nu este)..eu nu pescuiesc in picioare.

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 31 Ian 2010, 19:58

q.e.d.

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 01 Feb 2010, 16:08

Posesor de Baracuda 2,70m. Chila gonflabila, podina aluminiu. 2 ani vechime. Foarte multumit de ea. Nu ma "strange", dar nu indraznesc sa deschid gura in fata lui Andrei Riga... Sunt mult mai plapand... Am numai 125kg... Dar de multe ori ajung sa mai iau in barca vreun amic. Ambii in picioare? No problem:

Imagine

(Poza e de pe un alt forum, impreuna cu comentariul celui care ne-a fotografiat. Una dintre cele 2 siluete sunt eu, cu toate cele 125kg cu tot... Celalalt e colegul nostru de forum mariush... Sa tot aiba si el un 80-90kg, asa...)

Si apoi, diferente de calitate fata de ET chiar ca n-am vazut... Culoarea de la dunga (sic!). La ET rosie, la Baracuda galbena. Si materialul podinei: Baracuda = aluminiu, ET = tego. Avantaj Baracuda...
Kingfisher mi-a facut o impresie mai proasta decat ET sau Baracuda. Avantajul ei e culoarea alba...
Dealtfel acu' doi ani imi puneam si eu aceleasi intrebari ca si RYOBY. Dupa ce am comparat din toate punctele de vedere Energo, Kingfisher, Allroundmarine Jolly (dar si Joker) si Baracuda, am ales-o pe asta din urma. Raport optim pret / calitate / dotari...
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 01 Feb 2010, 16:28

http://www.baracuda.com.ro/index.php?p=detalii&prod=761
daca o sa-mi iau baracuda o sa iau de 3 m ca-i diferemta de 100 de lei
http://www.baracuda.com.ro/index.php?p=detalii&prod=615
asta o ai tu? oare sunt diferente intre cele 2 ca din poze reiese ca ar fi diferite?
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 01 Feb 2010, 17:58

Ca sa ma fac mai bine inteles , cand alegi barca tre sa te gandesti ca se poate intampla sa stai si 12-14 ore in ea fara sa cobori si pe langa tine in barca mai ai si trusele cu naluci, betze,baterie(sau rezervor de benzina), traista cu merinde, apa de baut, minciog,termos cu ceva cald(daca afara este frig), etc Din cand in cand mai trebuie sa te ridici ca sa te dezmortesti(daca nu poti sta safe in picioare mai mult timp fara podina) si daca se face cald afara mai scoti din haine pe care le pui in barca si nu trebuie sa le uzi sau sa le calci in picioare! Pana la urma tre sa te simti si bine !
Ia uitati-va voi la poza de mai jos si intrebati-va daca ar mai avea inca cineva loc cu inca un rand de bagaje si scule !! :oops: :oops: :oops: :oops:
http://img64.imageshack.us/i/pb220028.jpg/
Musti
A ta are podina !! A mea nu are si a fost o greseala la achizitie !!

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 01 Feb 2010, 19:20

ANDREI RIGA. Ai uitat sa enumeri berea CIUC! La doza... :)

Scrie răspuns