Posesor de Baracuda 2,70m. Chila gonflabila, podina aluminiu. 2 ani vechime. Foarte multumit de ea. Nu ma "strange", dar nu indraznesc sa deschid gura in fata lui Andrei Riga... Sunt mult mai plapand... Am numai 125kg... Dar de multe ori ajung sa mai iau in barca vreun amic. Ambii in picioare? No problem:
(Poza e de pe un alt forum, impreuna cu comentariul celui care ne-a fotografiat. Una dintre cele 2 siluete sunt eu, cu toate cele 125kg cu tot... Celalalt e colegul nostru de forum mariush... Sa tot aiba si el un 80-90kg, asa...)
Si apoi, diferente de calitate fata de ET chiar ca n-am vazut... Culoarea de la dunga (sic!). La ET rosie, la Baracuda galbena. Si materialul podinei: Baracuda = aluminiu, ET = tego. Avantaj Baracuda...
Kingfisher mi-a facut o impresie mai proasta decat ET sau Baracuda. Avantajul ei e culoarea alba...
Dealtfel acu' doi ani imi puneam si eu aceleasi intrebari ca si RYOBY. Dupa ce am comparat din toate punctele de vedere Energo, Kingfisher, Allroundmarine Jolly (dar si Joker) si Baracuda, am ales-o pe asta din urma. Raport optim pret / calitate / dotari...
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...