Ajutor achizitionare multiplicator
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Ajutor achizitionare multiplicator
In principiu, cand am fost in situatii de a lansa la distanta, cam in 90% din cazuri aveam spatiu suficient in jurul meu, in special plaja. Oricum, am mereu la mine 2-3 lansete de diferite marimi, un feeder obligatoriu si unul pentru pestisor. Asta pentru ca rareori dau in acelasi loc. Ce folosesc merge cu mine, ce nu, ramane la masina:)
A ajuns si bijuteria. Dragoste la prima vedere, ce sa mai spun. Zici ca e noua, cu toate actele in cutie.
Sambata o scot la apa. Abia astept. Poza vad ca nu-mi da voie sa atasez.

Lasa poza
. Tu sa ne spui distantele la care ajungi sa arunci, lanseta, fir,greutate plumb. Spor la treaba
..sa iti aduca multe capturi diin malul celalalt 

Cu siguranta va voi tine la curent cu realizarile dar si eventualele esecuri:D Multumesc de urari. Sa vina din toate partile, inclusiv de la RM:)
Ete na
, nu va mai ajunge ... 

40-50 de metri fara probleme si fara sa ma stresez in vreun fel. Pur si simplu am aruncat si s-a dussssssss!!! Super C3. Nici cea mai mica intentie de a face peruca. Am aruncat cu ea chiar si cu pestisor viu si s-a comportat excelent. Sunt si anume f f bucuros
NU a prins rapitor la prima ei iesire cu mine, in schimb a luat o mrenutza
care s-a intors in habitatul ei natural desigur 

Am uitat sa specific lanseta si restul. O s radeti evident, dar lanseta e una de feeder, de 3,3 m. Inelele au picioare scurte, duble. Primul inel a fost inlocuit de mine cu un altul, tot cu picioare duble dar o idee mai inalte. Greutatea cu care am lansat a fost undeva la 60-70 gr. Firul a fost cel de umplutura cu care mi-a trimis-o fostul proprietar, 0.28 cred, si i-am mai atasat eu vreo 40 m de textil care il aveam prin casa. In ciuda acestei babilonii:D C3-ul nu mi-a dat nicio emotie. Ramane sa caut de acum un bat potrivit pentru baitcast, ca vreau sa invat macar bazele acestui stil, si sa iau un monofil de calitate sa pun pe tambur.