mynu_cs ... sub nici o forma nu vreau sa spun ca TP-FC ar fi o mulineta proasta, doar spun ca nu se ridica la nivelul asteptarilor, la nivelul banilor care costa si nici la nivelul numelui. nu am folosit-o, am invartit-o doar prin magazin (unde totul parea OK) si vorbesc doar din auzite atat live de la alti pescari cat si citite pe forumuri. multa lume spune ca e departe de ceea ce ar trebui sa fie un TP.
am un TP 2500 FB varianta pentru piata japoneza care m-a cam dezamagit ... adica dupa deschidere nu mai merge tocmai fin (indiferent de cate ori am incercat sa o pun la punct) iar pescuitul pe timp de iarna este un cosmar ... nu stiu cum sa explic pentru ca trebuie sa o ai in mana. cu exceptia acelui sunet deranjant si a “simtitului” intregului angrenaj cum se invarte altceva nu am sa ii reprosez.
pentru ca celelalte mulinete deja aveau fiecare lanseta ei m-am dus sa caut o alta mulineta ... asa ca prin magazin invartind mai multe prin mana am ramas sa aleg intre un Sustain si un Biomaster preferand sa merg pe mana celui de-al doilea, avand oarecum formata deja o parere inainte de a ajunge in magazin.
momentan am pescuit cu ea doar vreo 3-4 patide in conditii foarte diferite (temperaturi de la 12 grade pana la minus 3, pe ploaie si pe soare si cu capturi suficiente) si nu pot sa imi formez o opinie prea “bazata” dar pot spune ca momentan nu am sa ii reprosez absolut absolut nimic, plus ca imi place tare mult ideea manerului insurubat direct in angrenaj (care reduce simtitor jocul) ... nu pot sa spun ca simt neaparat vreo diferenta intre asta si alta in ceea ce priveste X-Ship-ul ala ... mai mult marketing as zice.
ps: faptul ca daca ar fi o cumperi iarasi nu ai mai face-o spune multe

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...