Nu este nicio problema, doar ca nu am gasit pana acum Mora de 150 mm, si vreau sa vad cum arata!bradypus scrie:dimineta pina in 10 am sa pun !
e ok asa sau te grabesti ?
ce altceva trebe sa mai contina poza ca sa iti dai seama ca nu vorbesc prostii ?
Accesorii pentru pescuit la copca !?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- senior
Re: Accesorii pentru pescuit la copca !?
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

-
- senior
Este dintr-o generatie mai veche? Ca de cativa ani nu se gaseste decat in cele 2 variante sus amintite!?
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!
pe mine nu ma " pasioneza " poza tadalea robert scrie:Nu prea merge! Poate ma ajuta colegul care m-a mai sprijinit de cateva ori cu pozele! Este vorba despre o Mora galbena, de 200 mm! Cea pe care o am eu!
P.S. Nu ma lasa telefonul sa accesez optiunea "Selecteaza fisierul", deci nu pot intra in galeria cu poze a telefonului, am mai incercat si pe celalalt site si tot aceeasi problema! Foarte ciudat! Incerc sa-i trimit colegului pe mail, sa vedem cand poate sa posteze poza!
tu ai pus problema indoindute de cuvintul meu nu eu de al tau !
vrei demonstrat ? ok ... demonstrez...
nu e bai... pe mine nu ma cheama gheorghesmelcan !

al mieu e verzui... nah... tot un darq...Adi G scrie:
iegzagt ase arata....

http://www.adrenalin-fishing.de/Eisange ... a7e7db9fe2
se poate cumpara inca... full stock... pliabila, telescopica, 85cm impachetata...
se poate cumpara inca... full stock... pliabila, telescopica, 85cm impachetata...
apoi nah... are citiva ani...dalea robert scrie:Este dintr-o generatie mai veche? Ca de cativa ani nu se gaseste decat in cele 2 variante sus amintite!?
-
- senior
Daca atunci cand am cautat nu am gasit asa ceva, era normal sa caut sa aflu mai multe, eventual sa si vad cum arata, asa ca sunt multumit ca am mai vazut/invatat ceva si azi! Fire intinse!bradypus scrie:pe mine nu ma " pasioneza " poza tadalea robert scrie:Nu prea merge! Poate ma ajuta colegul care m-a mai sprijinit de cateva ori cu pozele! Este vorba despre o Mora galbena, de 200 mm! Cea pe care o am eu!
P.S. Nu ma lasa telefonul sa accesez optiunea "Selecteaza fisierul", deci nu pot intra in galeria cu poze a telefonului, am mai incercat si pe celalalt site si tot aceeasi problema! Foarte ciudat! Incerc sa-i trimit colegului pe mail, sa vedem cand poate sa posteze poza!
tu ai pus problema indoindute de cuvintul meu nu eu de al tau !
vrei demonstrat ? ok ... demonstrez...
nu e bai... pe mine nu ma cheama gheorghesmelcan !

Mora expert 150 mm

rusesc
aici nu se vad bine asa ca-ti trimit linkurile la poze pe mesaje private
Eu nu te cred. E impins in fata, n-are atata.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13