Accesorii pentru pescuit la copca !?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

marcel gheorghita
senior
senior

Re: Accesorii pentru pescuit la copca !?

Mesaj de marcel gheorghita » 15 Dec 2013, 20:27

Am luat eu Chubby si n-am prins niciodata nimic...probabil n-am gasit nici pestii si nici balta potrivita pentru voblerele astea... :cry:

marcel gheorghita
senior
senior

Mesaj de marcel gheorghita » 17 Dec 2013, 19:42

Duminica am facut prima iesire la copca, din sezonul asta. Multi bibani, majoritatea brichetari, prinsi doar la dandineta. S-a prins si la mormasca, dar mai slab. :wink:

dalea robert
senior
senior

Mesaj de dalea robert » 18 Dec 2013, 22:47

atlantiqqq scrie:Intre timp, am cautat sa vad ce gasesc la magazinele on-line, si majoritatea am stocurile epuizate de anul trecut si cel putin anul asta importatorul principal a intrat deja in vacanta, deci prea multe oferte nu sunt.

In final am achizitionat o freza Baracuda la care am primit si husa. La prima vedere arata bine, abia astept sa o pun la treaba sa vad cat de eficienta este.

In afara de cicade, ca mai folositi pentru biban? Aveti ceva recomandari pentru voblere cu rezultate bune la copca.

Hai cu friguuuu :D
Cat ai dat pe Baracuda? Am vazut o Mora galbena de 200 mm cu 350 lei, folosita, dar in stare foarte buna, intre cele doua variante, la pret asemanator, as alege Mora, chiar daca nu este noua! Eu am una, pe care n-am apucat sa o folosesc, asa ca n-am cum sa vorbesc din experienta personala, insa dupa ce am discutat cu cateva persoane care au utilizat-o, pare sa fie foarte buna! Cat de curand sper sa o probez!
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

dalea robert
senior
senior

Mesaj de dalea robert » 18 Dec 2013, 22:51

[quote="bradypus"]io am 2
mora de 150 mm si unu rusesc de 100 mm

Mora stiam ca sunt doua variante, una albastra, de 175 mm, si una galbena, de 200 mm, de 150 mm nu am vazut, esti sigur ca are atat?
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 19 Dec 2013, 02:40

da !

dalea robert
senior
senior

Mesaj de dalea robert » 19 Dec 2013, 02:47

1. Mora albastra de 175 mm:
http://www.totalfishing.ro/freza-copca- ... -6218.html
2. Mora galbena de 200 mm:
http://www.totalfishing.ro/freza-copca- ... 27938.html
Poti sa postezi un link sa vad si eu Mora de 150 mm?

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 19 Dec 2013, 02:48

asa... , si ?

vrei poza cu al meu ?

dalea robert
senior
senior

Mesaj de dalea robert » 19 Dec 2013, 02:53

Daca se poate...! Pun si eu, incerc, de fapt, sa vad daca merge, de pe telefon!

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 19 Dec 2013, 02:55

dimineta pina in 10 am sa pun !

e ok asa sau te grabesti ?

ce altceva trebe sa mai contina poza ca sa iti dai seama ca nu vorbesc prostii ?

dalea robert
senior
senior

Mesaj de dalea robert » 19 Dec 2013, 03:01

Nu prea merge! Poate ma ajuta colegul care m-a mai sprijinit de cateva ori cu pozele! Este vorba despre o Mora galbena, de 200 mm! Cea pe care o am eu!
P.S. Nu ma lasa telefonul sa accesez optiunea "Selecteaza fisierul", deci nu pot intra in galeria cu poze a telefonului, am mai incercat si pe celalalt site si tot aceeasi problema! Foarte ciudat! Incerc sa-i trimit colegului pe mail, sa vedem cand poate sa posteze poza!

Scrie răspuns