Abu Garcia Veritas (spinning)
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Petru B.GD.N
- senior
Abu Garcia Veritas (spinning)
Are cineva lanseta asta?
Ma intereseaza modelul x-fast. Am vazut ca review-urile despre ea sunt foarte bune. Astept pareri de la posesori legate de senzitivitate, actiune, putere.
Ma intereseaza modelul x-fast. Am vazut ca review-urile despre ea sunt foarte bune. Astept pareri de la posesori legate de senzitivitate, actiune, putere.
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.
- Petru B.GD.N
- senior
inca nu am folosit-o la pescuit. Batul este rigid, nu este chiar x-fast, foarte usor. Mulineta nu am pus decat o singura data pe ea, sa vad dc "pica bine". Ultimele 3 sau 4 inele (nu mai stiu exact) sunt cu picior scurt, aproape lipite de blank si pozitionate oblic. Talpa mulinetei nu atinge blank-ul, este "in aer"
.
Referitor la intrebarea ta despre upper part nu iti pot spune nimic deocamdata, dc stii ceva spune-mi te rog.
Stradic are dreptate, cand am deschis topicul, nu o aveam.

Referitor la intrebarea ta despre upper part nu iti pot spune nimic deocamdata, dc stii ceva spune-mi te rog.
Stradic are dreptate, cand am deschis topicul, nu o aveam.
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.
Iti spun atunci
. Ramai doar cu julituri si pana la urma fara vopsea pe talpa mulinetei, din cauza "lock"-ului gandit cu c..u.
. Adica, se invarte tot, nu numai partea cu filetul si pedeasupra e si din aluminu integral...sa "juleasca" bine..mai rau decat a ajuns antebratul lui perversu' de la TG. Ocna 
Banda izolatoare pe talpa e un "must have" daca tii la mulinete

Banda izolatoare pe talpa e un "must have" daca tii la mulinete

- Petru B.GD.N
- senior