Abu Garcia Veritas (spinning)
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Altfel, blankul pare ok, finisajul mediocru si inelele par fragile, putin supradimensionate, dar acceptabile...Ultimele trei mai ales...sunt ciudate, ca marime si inclinare...Dar, in lanseu nu pare ca deranjeaza cu nimic..cum ma gandeam din prima. Blankul, foarte conic, usor si rigid...Cere o mulineta putin mai grea, avand tendinta sa cada in bot..dar si asta aproape insesizabil, fiind asa de usor , tot ansablul. Un bat bun de salau...cred 

- Petru B.GD.N
- senior
Pt. asta l-am luat si eu. M-am tot uitat la review-urile americanilor si majoritatea scriau despre el numai la superlativ.Spuneau ca e mai senzitiv decat un carrot stix.ULK scrie:Un bat bun de salau...cred
Ramane de vazut.
Cat despre mediocritatea finisajelor ... nu sunt in asentimentul tau.
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.
Ramane de vazut si cat de rezistenta este vopseaua aceea alba cu care este imbracat blankul.
La Carrot Stix vopseaua de la suprafata se zgarie / se cojeste destul de usor si in locul respectiv iese la vedere negrul blankului, care contrasteaza foarte neplacut cu oranjul.
La Carrot Stix vopseaua de la suprafata se zgarie / se cojeste destul de usor si in locul respectiv iese la vedere negrul blankului, care contrasteaza foarte neplacut cu oranjul.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
- kuin tauti
- veteran
Da, am citit prea mult despre rodbuilding
.
Ai observat cat epoxy este pe piciorul inelului? Marginea matisajelor nu prea este perpendiculara pe blank...daca il invarti , vezi despre ce vorbesc. Pe hook-keeper , au pus asa mult epoxy, ca de abia poti agata carligul ....
La cateva inele, , chiar pe piciorul inelelor epoxy-ul a fost absorbat de ata si suprafata a ramas cu striatiile atei..cantitate insuficienta de epoxy.. etc..
Repet...nu e lucrat ok..deloc...din punctul meu de vedere e mediocru...Nu foarte deranjant ...dar.....Nici bine nu e
. Sa zicem un satisfacator .

Ai observat cat epoxy este pe piciorul inelului? Marginea matisajelor nu prea este perpendiculara pe blank...daca il invarti , vezi despre ce vorbesc. Pe hook-keeper , au pus asa mult epoxy, ca de abia poti agata carligul ....
La cateva inele, , chiar pe piciorul inelelor epoxy-ul a fost absorbat de ata si suprafata a ramas cu striatiile atei..cantitate insuficienta de epoxy.. etc..
Repet...nu e lucrat ok..deloc...din punctul meu de vedere e mediocru...Nu foarte deranjant ...dar.....Nici bine nu e

stradic...a zis cineva de st.croix? Iar , nu esti atent?...Sau pentru tine carrot-ul este egal St.croix? Si nici macar acolo nu a comparat nimeni ca si senzitivitate, cele doua bete. La ce pret de catalog are...te asigur ca este chiar foarte-foarte senzitiv si usor...
Ce am citit, nu se plange nimeni de vopsea..cum s-a intamplat la e21...si pe afara batul deja a fost destul de folosit....tot tebuia sa apara ceva nemultumire pe undeva in sensul acesta...
Ce am citit, nu se plange nimeni de vopsea..cum s-a intamplat la e21...si pe afara batul deja a fost destul de folosit....tot tebuia sa apara ceva nemultumire pe undeva in sensul acesta...