Abu Garcia Ora SX

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

spiridusul
veteran
veteran

Re: Abu Garcia Ora SX

Mesaj de spiridusul » 24 Aug 2012, 19:14

Pai sa-l aduci sa-l vad la urmatoarea iesire, ca poate imi pica cu drag de el si mi-l faci cadou :D

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 24 Aug 2012, 20:04

Parca Ionut the Carp avea ceva Abu-uri de spinning...da-i un MP eventual, poate stie ceva...scuze ca am deturnat subiectul. :headbash:
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 24 Aug 2012, 20:27

Mersi. O sa ii trimit.

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 25 Aug 2012, 07:41

Merci ULK, pentru raspunsuri. :respekt:

...acuma nah, nici cu spinn-ul nu-s toate roze. De exemplu sunt gume mari, gabaritare, armate usor pe care nu reusesc sa le lansez prea departe, neam...Au portanta in aer, se rastoarna si cad - pleosc, destul de-aproape. De cand am umblat la grosimea firului (unul mai subtirel), fac pleosc 2-3 metri mai in colo...:) Tot ie bine... :headbash:
In cazul asta, cu cast'ul sunt convins ca d.p.d.v. al distantei tot pe-acolo as da, ceea ce este bine. (nu acelasi lucru ar obtine don Ghenadie :lol: , care inteleg ca iexerseaza....la fly :lol: :twisted: )

Am avut eu un feeling ca don Spiridus vrea sa chescuiasca normal, dar voi hiene batrane adica castori batrani, stati pe dupa salcie chititi sa ne convertiti "pe dos"... :lol:

P.s. Cosmine, iesti off topic! :lol1:

Scrie răspuns