2 intrebari

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Bogdan_Alex
veteran
veteran

2 intrebari

Mesaj de Bogdan_Alex » 22 Mai 2008, 23:29

Va salut

Am urmatoarele intrebari:

Exista cumva ulei sau vaselina de mulinete pe totalfishing caci eu nu gasesc si parca mai demult am vazut asa ceva...m-am inselat cumva?

Mulinetele Cormoran 3s 4000 sunt pe stoc? ca vreau sa fac o comanda si nu mai vreau sa ma agit aiurea ca data trecuta cand erau trecute ca fiind pe stoc si defapt nu erau.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 23 Mai 2008, 08:29

salut,

te rog mult pentru probleme de stoc suna la 0214101160 sau da mail, nu stiu sa-ti raspund concret :lol:

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 29 Mai 2008, 10:05

mda, deci situatia sta in felul urmator.
mulinetele de care mentionam mai sus, acum o luna mi s-a spus ca nu sunt defapt pe stoc (dar nu s-au scos de pe site) , acum intamplarea a facut ca un amic sa incerce sa le cumpere si la fel i s-a spus ca nu mai sunt...dar iarasi...nu s-au scos de pe site. e destul de neplacut pt ca o comanda e oarecum planificata, si macar cand vad ca nu mai sunt sa modifice.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 02 Iun 2008, 10:37

ele incearca, dar reapar pe stoc la importator si se intampla sa nu le dea din nou......
cel mai bine, cand planificati comenzi, dati telefon sa va faca rost si sa vi le rezerve pentru o anumita data......

luci_t
veteran
veteran

Re: 2 intrebari

Mesaj de luci_t » 04 Iun 2008, 15:56

Bogdan_Alex scrie:Va salut

Exista cumva ulei sau vaselina de mulinete pe totalfishing caci eu nu gasesc si parca mai demult am vazut asa ceva...m-am inselat cumva?
Daca nu gasesti ulei special incearca uleiul folosit la masinile de cusut. Eu asa ceva folosesc si nu am probleme

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Re: 2 intrebari

Mesaj de Bogdan_Alex » 04 Iun 2008, 23:47

luci_t scrie:
Bogdan_Alex scrie:Va salut

Daca nu gasesti ulei special incearca uleiul folosit la masinile de cusut. Eu asa ceva folosesc si nu am probleme
am gasit in alta parte dar mersi de sfat!
am un ryobi ecusima care a capatat zgomot in galet si l-am desfacut si l-am tot uns si curatat si tot parca se aude. nu inteleg ce are ca rulmentul pare sa mearga cursiv

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 05 Iun 2008, 06:16

Eu am o ecrusima si e ok . De obicei dupa ce desfaci mulineta si o cureti si/sau mulineta are cativa anisori s-ar putea sa sune. Dar nu iti face probleme ca multe mulinete sunt destul de galagioase.
the angler is catching xxx, not by the lure

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 05 Iun 2008, 08:13

am si eu o mulineta care caraie, nu retin marca, dar am impresia ca asa e din fabricatie. In afara de carait merge ca unsa :lol:
E pt pescuit marin dar eu am adaptat-o si o folosesc de 2-3 ori pe an la somn :wink:

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 05 Iun 2008, 10:35

sir.JONES scrie:Eu am o ecrusima si e ok . De obicei dupa ce desfaci mulineta si o cureti si/sau mulineta are cativa anisori s-ar putea sa sune. Dar nu iti face probleme ca multe mulinete sunt destul de galagioase.
eu am desfacut galetul pt ca are zgomot , nu are zgomot pt ca am desfacut galetul :) .
am mai auzit pe cineva care are problema asta pe forum si spunea (nu mai tin minte unde) ca nu a reusit sa-i dea de cap chiar daca a uns-o. mie nu-mi vine sa cred ca nu pot face nimic. mulineta merge exceptional, galetul se roteste la cea mai mica atingere a firului de el, numai ca......caraie si ma enerveaza :).

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 05 Iun 2008, 10:55

Scuza-mi cinismul dar iti recomand sa DAI MUZICA MAI TARE.
daca dupa ce o dezasamblezi complet o speli/*cureti si o ungi , o remontezi , ii faci incalzirea si tot suna atunci ai pierdut. De exemplu toate okumele sunt galagioase notoriu au un sunet specific de raznita de cafea (dar cum nu o sa auzi la harley davidson vreun biker sa se planga) tot la fel nu o sa auzi pe vreun pescar ca se plange de okume pentru asta.
the angler is catching xxx, not by the lure

Scrie răspuns