week-end-ul 23-24 prilie

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

danr
Site Admin
Site Admin

week-end-ul 23-24 prilie

Mesaj de danr » 25 Apr 2005, 08:54

haideti sa discutam in fiecare luni ce-am facut peste week-end, mai schimbam si noi ceva experienta....
daca nu vreti nu trebuie sa mentionati locurile in care ati fost

eu am fost iarasi duminica pe gostilele
lume putina, o placere din punctul asta de vedere, nu mai era nici dreaq pe acolo, doar niste prieteni cu alta barca
4 salai si o stiuca, doar stiuca si un salau aveau kilu...
pestii erau super raspanditi, nu am prins doi in acelasi loc....
surprinzator salaii nu i-am luat in mal ci pe apa de 2-4 m
mi-a mai dat o stiuca, de 3 ori la rand, in acelasi loc :lol: a treia oara a ramas cu coada de la shad in bot, si cred ca nu i-a placut pt. ca nu a mai tras si a patra oara :lol: :lol:

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 25 Apr 2005, 09:15

Am fost la Faclia cu George (ala mic) Costica si Vali.
Vreme super , crapi la plaja in lacurile mari , plase monofilament peste tot , 3 marlite pana in kg s-au dus de unde au venit , 2 kg de caras la portofel.
In concluzie : aer curat si relax !
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Cristi_Aron
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Cristi_Aron » 25 Apr 2005, 09:46

Am fost si sambata si duminica pe Buturugeni - Magura cu un amic.
Balta mica cu relief pe fund extren de variat :platouri cu apa mica, adancimi foarte mari, insulite razlete plus ceva stuf (de... o fosta balastiera).
Rezultate: simbata am ajuns pe la 2 si am gasit o gramada de marlite, majoritatea pe la 400 - 700 gr. Numai 3 pe la 1.500 gr. , singurele pastrate de altfel.
Duminica ...alta poveste, numai pixuri, cea mai mare pe la 500 gr. N-am oprit nimic, in ciuda paznicilor care se dadeau de ceasu mortii la fiecare marla eliberata. " ia uite ce mare e aia! Nu-i da drumu frate ca ne goleste balta la vara!"
Nu s-au repezit decat la rotative, pe langa maluri si la apa mica. O singura exceptie duminica, la apa adinca, cu o oscilanta mica. "Ceva" (probabil un crap) a inceput sa se plimbe cu oscilanta mea, la modul ca dupa ce s-a urnit a luat-o inspre larg , mulineta a carait uniform 30 de secunde dupa care a lasat-o ( sau ma rog, ea l-a lasat pe el)
Nu va ganditi totusi ca ar fi super balta, pe langa ca este destul de mica, cand vine patronache cu familia la gratar si deschide casu' de la masina se-aude pana in Piata Unirii. Plus baietii cu carasu' care umplu malurile si urla la fiecare pestisor plus ca scot cu minciogu' carasii de 200 gr... de, sa nu le rupa "guta" de 0.60

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 25 Apr 2005, 10:04

Buna initiativa, Dane!

Solunarul arata ca e cel mai tare uichend din luna si totusi.....cam subtire!

Cred ca pestele inca nu s-a dus pe locurile lui si bantuie dupa ...pasarele :roll: .

Salaul luat mai era negricios?
near the beer

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 25 Apr 2005, 10:09

costica, ce importanta sa mai aiba fazele lunii cand dupa cateva zile de vreme proasta ( si presiune scazuta ) a urcat ieri presiunea pana la cer ?

din salaii luati 2 erau negriciosi si 2 nu

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 25 Apr 2005, 13:29

eu am luat un bot cat mine de mare la izbiceni :lol:

DAR

am avut ocazia sa fac prima partida cu pierderi de plastice la greu,

am observat ca salaul NU a urcat pana in baraj,

de asemenea pestii de'acolo NU depusesera icrele,

apa are 12-13 grade,

am descoperit ca se poate prinde un strapazan de 10-11 cm la shad de 8 cm cu jig de 21 g cu ŢAC,

si in cele din urma mi s'a confirmat o banuiala: daca nu'l iei din prima nu mai merita sa stai pe'acolo.

numai bine!

cosmin81
veteran
veteran

Mesaj de cosmin81 » 25 Apr 2005, 16:26

Eu am fost ieri la Butimanu!! Dupa ce am dat vreo 3 ore dupa salau, am luat doar un ciortan cat palma cu shad de 5 cm in gura, iar carligul 3/0 iesind victorios prin cap!! M-am mirat si eu cum l-a putut inghitzi!! Dupa care am dat la sheffield si am inceput sa prind balosi cat palma; frumusei dar trageau unu la juma de ora! Pustiul prietenului cu care am fost se plictisea si facea ca trenu-n gara si nervi noua, pana s-a hotarat sa scoata unditza! I-am pus o ditamai rama in carlig si s-a trezit cu ditamai bibanul si apoi inca unul! Am lasat sheffieldul jos in secunda aia si am scos lanseta de jigging din masina! Intr-o ora cat a apus soarele am luat vreo 28 de bibani la 200-300 de grame si am salvat ziua! partea mai nasoala e ca ala mic a inceput sa planga ca-i prindeam pestele si la final l-am dat lor, ca stie mama lui sa faca o salata gen boeuf de moare lumea....mmmmm....sper sa ma invite si pe mine cand o face!!!
"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"

nddistrib
utilizator nou
utilizator nou

magura -buturugeni

Mesaj de nddistrib » 25 Apr 2005, 16:28

imi pare rau ca v-ati suparat pe " patronache" dar sa stiti ca nu a dat drumul la casetofon deloc! oricum , am inteles ca doriti sa luati legatura cu mine. o puteti face trimitandu-mi un e-mail la urmatoarea adresa: nddistrib@yahoo.com csatofonul care poate v-a deranjat cred ca apartinea altcuiva! nu sunt adeptul unor asemenea procedee. imi doresc ca cei care vin sa se relaxeze la pescuit sa fie linistiti si protejati , sa nu fie agresati de zgomote sau vizitatori nepoftiti
Cristi_Aron scrie:Am fost si sambata si duminica pe Buturugeni - Magura cu un amic.
Balta mica cu relief pe fund extren de variat :platouri cu apa mica, adancimi foarte mari, insulite razlete plus ceva stuf (de... o fosta balastiera).
Rezultate: simbata am ajuns pe la 2 si am gasit o gramada de marlite, majoritatea pe la 400 - 700 gr. Numai 3 pe la 1.500 gr. , singurele pastrate de altfel.
Duminica ...alta poveste, numai pixuri, cea mai mare pe la 500 gr. N-am oprit nimic, in ciuda paznicilor care se dadeau de ceasu mortii la fiecare marla eliberata. " ia uite ce mare e aia! Nu-i da drumu frate ca ne goleste balta la vara!"
Nu s-au repezit decat la rotative, pe langa maluri si la apa mica. O singura exceptie duminica, la apa adinca, cu o oscilanta mica. "Ceva" (probabil un crap) a inceput sa se plimbe cu oscilanta mea, la modul ca dupa ce s-a urnit a luat-o inspre larg , mulineta a carait uniform 30 de secunde dupa care a lasat-o ( sau ma rog, ea l-a lasat pe el)
Nu va ganditi totusi ca ar fi super balta, pe langa ca este destul de mica, cand vine patronache cu familia la gratar si deschide casu' de la masina se-aude pana in Piata Unirii. Plus baietii cu carasu' care umplu malurile si urla la fiecare pestisor plus ca scot cu minciogu' carasii de 200 gr... de, sa nu le rupa "guta" de 0.60

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 25 Apr 2005, 16:31

cateodata profanii iti pot revela lucruri interesante

eu stateam intr-o zi cu lansetele de crap intr-o balta si beam bere la umbra, cand nevasta unui prieten scotocea pe la mine prin trusa
a gasit cateva twistere ratacite, si a intrebat la ce folosesc chestiile astea
i-am zis ca daca le tarai prin apa trag pestii la ele
drept pentru care m-a barait la cap pana i-am legat unul si s-a apucat sa are fundul cu ele tovaraseste
dupa care s-a suparat ca i s-a agat twisterul, dupa care s-a speriat ca i-a luat-o agatatura intro-o parte
evident ca avea un salau de vreo 2 kile
moment in care am sarit ca ars si am inceput sa dau la twister cu un bat de crap si cu fir de 0,35, si a iesit o super partida de salau intr-o balta unde nici nu banuiam ca exista :lol:

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 27 Apr 2005, 20:01

daca tot v-ati dat drumul , hai sa o fac si eu . Si weekendul 23-24 si anteriorul si mai o data inainte am tot umflat la ai somni . asa cativa pucelusi de primavara . in limita legala , sa nu se inteleaga gresit .

Scrie răspuns