week-end-ul 23-24 prilie
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Week-end-ul asta mi-am sarbatorit ziua,oricum de pescuit nu poate fi vorba la noi,inca multa vreme de-acum... 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
						Domnule ghibosh:nu stiu care vor fi urmarile viiturii,poate-mi spui tu... 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
						- 
				adrian frunza
 - veteran

- costica_fishing
 - veteran

week-end 18-19 iunie
Baieti, va invit sa faceti bilantul capturilor! Nu de alta, dar, in ceea ce ma priveste, a fost cam subtire!
Cred ca fu ceva in atmosfera!
Locurile prezinta mai putina relevanta!
Deci io fusei la Dunare (zona Fetesti-Cernavoda).
Sambata dimineata - cativa avatei. Duminica - cam 0! Vremea schimbatoare si cateva ploi! Cred ca presiunea atmosferica a scazut brusc!

Cred ca fu ceva in atmosfera!
Locurile prezinta mai putina relevanta!
Deci io fusei la Dunare (zona Fetesti-Cernavoda).
Sambata dimineata - cativa avatei. Duminica - cam 0! Vremea schimbatoare si cateva ploi! Cred ca presiunea atmosferica a scazut brusc!
near the beer
						Tot subtire si la mine 
Duminica dimineata, lac Bradisor, 2 pescari, 3 cleni, din care unul de ~400 g, ceilalti 2 sper sa mai creasca pana data viitoare

Dupa-masa, lac Vidra, aceiasi 2 pescari, 2 curcubei si un indigen. Cu indulgenta indigenul era de dim. legala.
Din pacate unui curcubeu i-a fost fatala ancora oscilantei.
Clenii la vobler, pastravii la oscilante.
Vremea a fost cu toane, intr-adevar (soare, vant, ploaie, vant etc.) asadar vremea e de vina

Duminica dimineata, lac Bradisor, 2 pescari, 3 cleni, din care unul de ~400 g, ceilalti 2 sper sa mai creasca pana data viitoare
Dupa-masa, lac Vidra, aceiasi 2 pescari, 2 curcubei si un indigen. Cu indulgenta indigenul era de dim. legala.
Din pacate unui curcubeu i-a fost fatala ancora oscilantei.
Clenii la vobler, pastravii la oscilante.
Vremea a fost cu toane, intr-adevar (soare, vant, ploaie, vant etc.) asadar vremea e de vina
- 
				adrian frunza
 - veteran

salut.subtire ,apa in continuare nu are culoarea dorita de mine,cele mai consistente capturi se fac la viu(guvid).am satisfactii deosebite cand ma asez langa unul cu 'jde lansete in barca ,raschetez pe rapide cativa salai si apoi plec .dar memecul ramane pe pozitie si iese seara mult mai bine decat mine.atata paguba sa fie .in viata mea nu mi-am dorit asa de tare sa fie seceta,dar pasarin imi da cu rest.
cand nu prind cartografiez fundul lacului,iar aia cu xxx finder freaca buha mai tare ca mine,adica se fataie pe apa imbecil.in zona ,pe langa pasarea f--e vant,a aparut pescarul f--e apa.e groasa.

cand nu prind cartografiez fundul lacului,iar aia cu xxx finder freaca buha mai tare ca mine,adica se fataie pe apa imbecil.in zona ,pe langa pasarea f--e vant,a aparut pescarul f--e apa.e groasa.
walleye
						- 
				adrian frunza
 - veteran

salut sorin.ceea ce spui tu sunt factori favorizanti nu determinanti.adica tu crezi ca stiuca supravietuieste de milioane de ani si se supune capriciilor vremii.in "la peche ...   pe aprilie e un articol despre comportamentul stiucii care infirma mai toate teoriile actuale.studiul e facut comparativ pe 2 lacuri diferite ca biotop si resurse de hrana.stucile au fost dotate cu microcip si au fost supravegheate satelit si filmate in mediu.merita sa-l citesti ,daca te intereseaza stiuca.

walleye