pityu scrie:Frectie la un coi de lemn
![]()
![]()
![]()
![]()
vreau desfiintarea anpa
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- goodfishing
- junior

Re: vreau desfiintarea anpa
De fapt era titlul discursului tinut in continuare de Pityugoodfishing scrie:pityu scrie:Frectie la un coi de lemn
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lucky_51 scrie:De fapt era titlul discursului tinut in continuare de Pityugoodfishing scrie:pityu scrie:Frectie la un coi de lemn
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
si aplaudat la scena deschisa de admiratori
- andriipopa75
- veteran

Vai de pestii mei
Inca o data se dovedeste ce politica proasta are ANPA
Au concesionat apele pe 5 ani asociatiilor , criteriul de departajare fiind taxa cea mai mica de acces la apa .
Asa am ajuns ca marea parte a asociatiilor sa aiba tarif 0 lei (sau aproape), de unde e clar ca nu vor face nimic pentru acele ape, exclus populari, paza, etc .
Era greu sa-i puna sa faca planuri de gestionarea apelor, cu masuri de conservare si populare, personal de specialitate, sde paza, etc .
Se pare ca bataia a fost doar pe autorizarea de a emite permise, si asta faultata prin diverse acorduri subterane care nu acopera lipsa autorizatiei de a elibera permise de pescuit.
Traim in Romania.
Au concesionat apele pe 5 ani asociatiilor , criteriul de departajare fiind taxa cea mai mica de acces la apa .
Asa am ajuns ca marea parte a asociatiilor sa aiba tarif 0 lei (sau aproape), de unde e clar ca nu vor face nimic pentru acele ape, exclus populari, paza, etc .
Era greu sa-i puna sa faca planuri de gestionarea apelor, cu masuri de conservare si populare, personal de specialitate, sde paza, etc .
Se pare ca bataia a fost doar pe autorizarea de a emite permise, si asta faultata prin diverse acorduri subterane care nu acopera lipsa autorizatiei de a elibera permise de pescuit.
Traim in Romania.