viza de pg in 2 judete ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 22 Mai 2007, 13:56

vreau si eu cateva lamuriri va rog !!! eu am permis de pescuit la o asociatie pe numele ei Asociatia Pescarilor Sportivi Oltenia si am viza PG pe jud Dolj.Pot pune viza PG si pe alt judetz ? :| .....din ce s-a postat erau cazuri in care pescarii aveau permis la AJVPS. Chiar pun l cale o partida in MH sambata si nush ce sa fac :|, deci am mare nevoie de ajutor
Obiectiv: 8,1 kg !

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 22 Mai 2007, 15:12

In ceea ce priveste permisele de pescuit este o brambureala mare de tot.
In general permisul de pescuit este recunoscut in orice judet indiferent de asociatia de pescuit la care esti membru.
In ceea ce priveste PG_ul trebuie vizat la fiecare judet in parte...
Insa daca mergi cu permis vizat si cu pg pe el , ar trebui ca granicerii sa fie mai ingaduitori si sa te lase in pace daca ii anunti ca esti la ei in zona!
Spining....Prea bun ca sa fie light...

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 22 Mai 2007, 15:28

deci fii atent aici pg se vizeaza pr nr de kilometri de apa de frontiera!!!!!!!!!!!!!!!!!
daca tu mergi in intervalul respectiv e ok daca nu trebuie vizat si pe kilometri respectivi!!!!!!!!!
Fir intins !!!! si unde mergi (suspectez ca in zona gogosu ca acolo vin toti doljenii)

mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 22 Mai 2007, 22:48

BygDaddy scrie:deci fii atent aici pg se vizeaza pr nr de kilometri de apa de frontiera!!!!!!!!!!!!!!!!!
daca tu mergi in intervalul respectiv e ok daca nu trebuie vizat si pe kilometri respectivi!!!!!!!!!
Fir intins !!!! si unde mergi (suspectez ca in zona gogosu ca acolo vin toti doljenii)
La Simian asa spun baietii !
Obiectiv: 8,1 kg !

gigidumitrascu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de gigidumitrascu » 24 Mai 2007, 09:41

[quote="danr"]in mod normal pg-ul permite accesul de la rasaritul pana la apusul soarelui
pentru stationare pe timp de noapte trebuie acceptul prealabil al comandantului zonei respective, comisarul XXX

va duceti si voi la el, vorbiti cu el etc si este posibil sa va spuna: da domle, mergeti acolo si nu ma mai cautati pe mine de fiecare data, daca e ceva spuneti ca ati vorbit cu mine
sau e posibil sa va spuna: cand vreti sa veniti, mergeti la pichet, va anuntati: perioada, km unde vreti sa stati, etc
dar eu cred ca puteti sa va intelegeti, treaba nu mai e asa stricta[/quote] :oops: este adevarat,nu te ia de PG dar trebuie sa anunti la pichet :) zona unde te aflii si perioada de sedere :arrow: eu asa am facut in toamna la seaca :P

Scrie răspuns