viza de pg in 2 judete ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 14 Mar 2007, 21:59

nu rade ca se ia ! :lol:

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 14 Mar 2007, 23:24

e foarte marfa la Dunare, zona Giurgiu. Am facut cateva expeditii, ca deh...nimeni nu-ti zice vr-un loc daca intrebi. Am gasit niste zone super....din pacate n-am prea prins pe ele, da cu siguranta a fost relaxant :D

DonCarlo
junior
junior

Se pot pune pe cate judetze vrei viza PG in Permis

Mesaj de DonCarlo » 21 Mar 2007, 17:43

...insa problema e ca nu le mai iei intr-un orash pe mai multe judetze ci fiecare judetz cu stampila lui...shi chiar e binevenita dupa cum afirma cineva mai sus...e antidotul antimanele shi antigratarele...

mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 21 Mar 2007, 22:29

intrebare ?!?!!? vara stati noaptea la Dunare ? si daca stati ce zic nenii graniceri ? in trecut aveam probleme cu statu peste noapte la pescuit desi aveam permis si lumina la noi pt a nu atrage suspiciuni.
Obiectiv: 8,1 kg !

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 22 Mar 2007, 00:24

in MH trebuie sa ai o sursa de lumina permanenta cat timp pescuiesti noaptea, in rest zic bafta :lol:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 22 Mar 2007, 10:14

in mod normal pg-ul permite accesul de la rasaritul pana la apusul soarelui
pentru stationare pe timp de noapte trebuie acceptul prealabil al comandantului zonei respective, comisarul XXX

va duceti si voi la el, vorbiti cu el etc si este posibil sa va spuna: da domle, mergeti acolo si nu ma mai cautati pe mine de fiecare data, daca e ceva spuneti ca ati vorbit cu mine
sau e posibil sa va spuna: cand vreti sa veniti, mergeti la pichet, va anuntati: perioada, km unde vreti sa stati, etc
dar eu cred ca puteti sa va intelegeti, treaba nu mai e asa stricta

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 22 Mai 2007, 09:08

A mai testat cineva daca se poate sta pe noapte pe Dunare fara sa vorbesti in prealabil la Pichet!?
Vreau sa serbez deschiderea sezonului pe malul dunarii si nu as vrea sa ma trezesc cu toti granicerii din Giurgiu pe cap...
In cazul in care nu se poate discuta direct cu ei pe malul apei, poate cineva sa imi dea un numar de telefon de la pichetul de graniceri, sau eventual sa imi zica unde il gasec in giurgiu, raportat la vama...?!
Spining....Prea bun ca sa fie light...

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 22 Mai 2007, 09:30

Eu nu am anuntat niciodata pol.de frontiera ca dau la peste noaptea.
Si mi se pare aberant sa ii anunt de vreme ce am PG.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 22 Mai 2007, 10:05

mi se pare normal sa nu ii anunti atita timp cit ai PG!ce naiba mai vor ?mura in gura?ei ce au de pazit?sau nu vor sa faca stop cardiac cind dau ochii cu tine noaptea pe frontiera? :wink: :wink: foarte bine ai procedat.si eu la fel fac!

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 22 Mai 2007, 10:30

Astia de pe langa Giurgiu sunt mai zelosi de obicei....si nu este placerea vietii mele sa ma cert cu Organu'...
O sa ma risc totusi sa ma duc fara sa anunt si va dau raportu daca m-au bastonat sau nu :lol:
Spining....Prea bun ca sa fie light...

Scrie răspuns