viza de pg in 2 judete ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Bogdan_Alex
- veteran
Se pot pune pe cate judetze vrei viza PG in Permis
...insa problema e ca nu le mai iei intr-un orash pe mai multe judetze ci fiecare judetz cu stampila lui...shi chiar e binevenita dupa cum afirma cineva mai sus...e antidotul antimanele shi antigratarele...
- johnnybravo
- Moderator
in mod normal pg-ul permite accesul de la rasaritul pana la apusul soarelui
pentru stationare pe timp de noapte trebuie acceptul prealabil al comandantului zonei respective, comisarul XXX
va duceti si voi la el, vorbiti cu el etc si este posibil sa va spuna: da domle, mergeti acolo si nu ma mai cautati pe mine de fiecare data, daca e ceva spuneti ca ati vorbit cu mine
sau e posibil sa va spuna: cand vreti sa veniti, mergeti la pichet, va anuntati: perioada, km unde vreti sa stati, etc
dar eu cred ca puteti sa va intelegeti, treaba nu mai e asa stricta
pentru stationare pe timp de noapte trebuie acceptul prealabil al comandantului zonei respective, comisarul XXX
va duceti si voi la el, vorbiti cu el etc si este posibil sa va spuna: da domle, mergeti acolo si nu ma mai cautati pe mine de fiecare data, daca e ceva spuneti ca ati vorbit cu mine
sau e posibil sa va spuna: cand vreti sa veniti, mergeti la pichet, va anuntati: perioada, km unde vreti sa stati, etc
dar eu cred ca puteti sa va intelegeti, treaba nu mai e asa stricta
A mai testat cineva daca se poate sta pe noapte pe Dunare fara sa vorbesti in prealabil la Pichet!?
Vreau sa serbez deschiderea sezonului pe malul dunarii si nu as vrea sa ma trezesc cu toti granicerii din Giurgiu pe cap...
In cazul in care nu se poate discuta direct cu ei pe malul apei, poate cineva sa imi dea un numar de telefon de la pichetul de graniceri, sau eventual sa imi zica unde il gasec in giurgiu, raportat la vama...?!
Vreau sa serbez deschiderea sezonului pe malul dunarii si nu as vrea sa ma trezesc cu toti granicerii din Giurgiu pe cap...
In cazul in care nu se poate discuta direct cu ei pe malul apei, poate cineva sa imi dea un numar de telefon de la pichetul de graniceri, sau eventual sa imi zica unde il gasec in giurgiu, raportat la vama...?!
Spining....Prea bun ca sa fie light...