[quote="badboy69on"]Eu am inceput pe la varsta de 5-6 ani.Am avut noroc ca tatal meu era bolnav cu pescuitul,si s-a gandit sa ma imbolnaveasca si pe mine.M-a luat de vreo 3 ori pana sa pun mana prima data pe undita,o varga de trestie chinezeasca.Si primul caras-asta nu am sa uit niciodata-era imens pentru mine pe atunci.De atunci m-am imbolnavit.Nu avea tata masina.mergeam cu trenul si plecam cu trenul de 12 noaptea.Ajungeam la 1 acolo si stateam pana pe la 3:30 in halta,cand plecam.Si ajungeam pe la 4:30 pe balta cand se crapa de zi.Ce vremuri frumoase!...
Si pe la 13 ani m-am imbolnavit de rapitor.In general la pestisor.Dar primele stiuci luate la oscilante U.R.S.S....trase stangaci prin apa...nici asta nu am sa uit...Recunosc,pana la 18 ani nu am practicat C&R,eliberam numai ce era sub dimensiune.Dar,cand am inceput,timid,spinning-ul,am inceput sa eliberez din ce in ce mai mult,pana cand am ajuns sa eliberez tot.Si nu-mi pare rau!
Singurele mele regrete sunt ca s-a dus copilaria mea,si cu ea si apele si pestii copilariei mele...Ce n-as da sa se mai intoarca,macar pentru o zi[/quote]

FELICITARI ,.Cred ca astia RAII am inceput devreme.DAR: spun la toata lumea ca nu-mi pare RAU

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.