Pityu,
Conform OM 514/2007, autorizatiile se elibereaza la cerere asociatiilor de pescarilor sportivi. Dupa cum scrie si permisele de pescuit sunt tot apanajul ANPA, dupa anularea OM 1334/2005.
In concluzie, va sugerez sa solicitati ANPA ce bazine piscicole doriti, iar ANPA este obligata ca in termen de 30 de zile sa va elibereze autorizatiile.
Contractele cu CNAFP au devenit caduce dupa anularea OM 1134/2005.
Nu cu spaga se obtin drepturile ce va revin legal. Eu cel putin nu dau si nu iau asa ceva.
PS In Legea 192/2001 R nu se pomeneste de contracte. Astea au fost inventate de CNAFP.
UTIL - PENTRU ASOCIATIILE DE PESCARI SPORTIVI
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- vanatoruldepesti
- veteran
ANPA a fost notificata in acest sens, urmand ca in urma precizarilor pe care le-am solicitat sa decidem modul cum vor fi anulate aceste autorizatii.
Daca gyorg a platit chitanta, ar fi trebuit sa solicite si permisul. Ma surprinde acest lucru, intrucat asociatiile membre ale FNPSR au fost instiintate asuprea faptului ca RNP comite un delict din acest punct de vedere.
Daca gyorg a platit chitanta, ar fi trebuit sa solicite si permisul. Ma surprinde acest lucru, intrucat asociatiile membre ale FNPSR au fost instiintate asuprea faptului ca RNP comite un delict din acest punct de vedere.
si ce ar fi putut face in cazul asta?concret,la fata locului,ar fi trebuit sa nu plateasca si sa se certe cu padurarii?riscand astfel sa rateze partida de pescuit?
padurarul Anton si cu celalt caruia nu i-am retinut numele,habar nu au de astfel de legi (sau se fac ca nu stiu) si in cazul asta ce se poate face?
dar in asa fel incat sa nu fi nevoit sa pleci acasa si sa revii cu procuratura,tribunalul,judecatoria,curtea de apel ,etc. ca sa iti faci dreptate.
si nici sa stai la parlamentari juma de zi ca sa pici la pace cu padurarii.
??????????
padurarul Anton si cu celalt caruia nu i-am retinut numele,habar nu au de astfel de legi (sau se fac ca nu stiu) si in cazul asta ce se poate face?
dar in asa fel incat sa nu fi nevoit sa pleci acasa si sa revii cu procuratura,tribunalul,judecatoria,curtea de apel ,etc. ca sa iti faci dreptate.
si nici sa stai la parlamentari juma de zi ca sa pici la pace cu padurarii.
??????????
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
util pentru asociatiile de pescari sportivi
Am inteles Apsalba - si multumesc pentru raspuns !
- vanatoruldepesti
- veteran
Gyorg stia despre ce este vorba, insa cred ca nu a vrut sa se certe cu paznicii, fiind si foarte obosit. Ovidiu 14 a incercat un dialog "pe Lege", dar fara succes. Raspunsul paznicilor a fost: "nu va convine, dati-ne in judecata!" Eu am plecat cu barca lor la scos de setci si nu stiu ce a urmat... Probabil va va spune chiar el.