urmarile C&R

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 22 Iul 2008, 10:40

Tristian scrie:Am prins stiuca ce avea infipta in opercul pe interior o tripla de lingura cred, pentru ca nu avea nici fir legat si ca dimensiune era la fix, probabil a cedat vreun inel despicat, desi cred totusi ca era a vreunui baboier needucat. Ceilalti doi spini care erau liberi aproape ii rupeau branhiile. Avea cam 55 de cm si era destul de slaba. Tripla era ruginita rau. Am "operat-o" si am eliberat-o. Sentimentul a fost grozav. Ii spuneam colegului cu care am fost ca asta a venit special pentru operatie stiind ca da de mine.

:respekt:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 22 Iul 2008, 11:46

:shock: la fel am patit si eu sapt trecuta pe olt... dadeam dupa avat cu un rnr si am zis sa il las sa se duca pe fund.....tzac scurt intzep....stanga dreapta.....cand sa scot vad o mrena cu un inel pe ea.....era o garnitura de etansare de la un capac de borcan :shock: iam taiat inelul si em eliberato...atunci sa dezlantuit iadu...toti baboierii miau sarit in cap..... :lol: :lol: :lol: :lol:

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 05 Aug 2008, 13:19

Am eliberat acu 2 zile o gramada de marle... Ma amuza teribil cand vad expresia de pe fata baboierilor... ''ce faci domle??? de ce-i dai drumul? :lol: stiuca mai buna ca aia nu mananci...'' :lol:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 05 Aug 2008, 18:33

cred k asta este cel mai benefic lucru de pe urma C&R ...expresia de pe fatza baboiarului.....nepretuita :lol: :lol:

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 05 Aug 2008, 19:12

Pai eu cate injuraturi mi-am luat duminik dupa ce am reusit performanta sa iau un crap frumos la jig de sub nasu unora cu "plantate" , stat peste noapte si nebunii dinastea ! " Ia uite bah la ala ce face , b***-mias **** , eu stau de ieri si el vine si ia la silicon !
Cred ca va imaginati ce a urmat dupa ce l-am eliberat tot sub nasu lor !

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 05 Aug 2008, 19:20

moment visa ...nepretuit :lol:

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 06 Aug 2008, 15:17

HellRAISER scrie:moment visa ...nepretuit :lol:
Nici cu visa nu faci rost de momente ca astea... :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns